Euroleague

Άντερσον: «Πρόκειται για μια ιδιαίτερη μάχη»

Αισιόδοξος εμφανίστηκε σε τοποθέτησή του ο Τζέιμς Άντερσον, για την εντός έδρας αναμέτρηση της Αναντολού Εφές κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης για την 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Η Εφές φιλοξενεί την Ρεάλ απόψε για την Ευρωλίγκα και ο Τζέιμς Άντερσον αναγνώρισε το επίπεδο δυσκολίας της αναμέτρησης αλλά και το επιπλέον κίνητρο που υπάρχει για την νίκη, στις τάξεις του τουρκικού συλλόγου.

Ο 29χρονος σμολ φόργουορντ / σούτινγκ γκαρντ σε τοποθέτησή του δεν έκρυψε τις δυσκολίες που υπάρχουν για την επίτευξη της νίκης στην εν λόγω αναμέτρηση αλλά το κίνητρο είναι υψηλό καθώς άπαντες θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Χαρακτηριστικά, ο έμπειρος άσος δήλωσε: «Πρόκειται για μια ιδιαίτερα δύσκολη μάχη. Καλούμαστε για ακόμη ένα παιχνίδι να προστατέψουμε την έδρα μας. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει οκτώ νίκες όπως εμείς. Θέλουμε εξίσου να κερδίσουμε το παιχνίδι, προκειμένου να ξεπεράσουμε την Ρεάλ. Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Στο τουρκικό πρωτάθλημα ηττηθήκαμε στον τελευταίο μας αγώνα και τώρα έχουμε ως στόχο να δημιουργήσουμε μια νέα σειρά θετικών αποτελεσμάτων. Περιμένουμε από τους φιλάθλους μας να γεμίσουν το γήπεδο, ώστε να μας παρακινήσουν για μια νέα νίκη».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x