NBA

Αντετοκούνμπο: «Νιώθω ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε φέτος»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει μεγάλη πίστη για τους φετινούς Μπακς.

Οι Μπακς άρχισαν με 2/2 τη σεζόν στο ΝΒΑ και μετά τη νίκη επί των Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν γεμάτος αυτοπεποίθηση.

«Ήταν υπέροχη η ατμόσφαιρα. Ο κόσμος το απόλαυσε, το γήπεδο ήταν κατάμεστο και το συναίσθημα ήταν καταπληκτικό. Πιστεύω πως με νέο γήπεδο, νέες εγκαταστάσεις, νέο προπονητή και αυτή τη νεανική ομάδα, είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να είσαι μέλος των Μπακς. Νιώθω ευλογημένος που ανήκω σε αυτή την ομάδα και ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας. Έχουμε εξαιρετική ομάδα και νιώθω ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε φέτος. Πήραμε μια σπουδαία νίκη και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι», τόνισε ο 23χρονος άσος.

Ο ίδιος είχε 0/7 τρίποντα αλλά δεν πτοείται. «Ο κόουτς με εμπιστεύεται και θα συνεχίσω να σουτάρω. Έχω δουλέψει πολύ σε αυτό το κομμάτι», τόνισε .

Όσο για το αν περίμενε να δει τον Τζον Χένσον να έχει 2/3 τρίποντα, είπε: «Όχι, δεν το περίμενα. Τζον, έμοιαζες σαν τον Ντουράντ έξω! Δούλεψε σκληρά το καλοκαίρι και έχει βελτιωθεί πολύ στο μακρινό σουτ. Έκανε εξαιρετική δουλειά απόψε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x