NBA

Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να παίζεις παρά τον πόνο. Τα παιδιά τα κατάφεραν εξαιρετικά»

Το εγκώμιο των παικτών του έπλεξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έβγαλε το καπέλο στους συμπαίκτες του στους Μπακς, αφού ο ίδιος έφαγε πολύ ξύλο και έμεινε στα ρηχά στο Ντιτρόιτ, αλλά η ομάδα του πήρε τη νίκη.

«Νιώθω καλά, απλώς χρειάζομαι καινούριο γόνατο, καινούριο ώμο και καινούριο αστράγαλο (γέλια). Το σώμα σου θα πονά, αλλά δεν μπορείς να σκέφτεσαι τον πόνο και πρέπει να παίζεις ακόμη και με πόνο», τόνισε ο 24χρονος σούπερ σταρ.

«Τα παιδιά έκαναν εξαιρετική δουλειά, ειδικά όταν βγήκα με τέταρτο φάουλ στην τρίτη περίοδο. Χαίρομαι πολύ που η ομάδα τα πήγε τόσο καλά και χωρίς εμένα. Ακόμη κι όταν δεν είμαι τόσο καλός, όταν κερδίζουμε και παίζουμε τόσο καλά είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η ομάδα δείχνει χαρακτήρα. Θα υπάρχουν και τέτοιες βραδιές για μένα», πρόσθεσε.

Πλέον ο Greek Freak βρίσκεται ένα βήμα από τους ημιτελικούς της Ανατολής. «Θα είναι ωραίο να κερδίσουμε και στο επόμενο ματς, να τελειώσουμε τη σειρά και να έχουμε έξι μέρες ξεκούρασης για τα ημιτελικά. Δεν έχω κερδίσει ποτέ σειρά playoffs και θα είναι ωραίο να το κάνουμε. Όλοι είμαστε διψασμένοι και θέλουμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x