NBA

Αντετοκούνμπο: «Το ευχαριστήθηκα πολύ»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απόλαυσε τη συμμετοχή του στο All Star Game.

Ενθουσιασμένος από τη δεύτερη παρουσία του σε All Star Game, παρότι η ομάδα του ηττήθηκε, εμφανίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

«Το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. Μακάρι να κερδίζαμε πάλι, αλλά περάσαμε καλά. Είδα και την οικογένειά μου να είναι χαρούμενη και να βγάζει φωτογραφίες με τους παίκτες και τους celebrities. Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία. Παίξαμε δυνατά και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Εγώ αυτό ξέρω να κάνω, το έκαναν όλοι και είχαμε ένα ωραίο και συναρπαστικό ματς. Το απολαύσαμε», δήλωσε ο 23χρονος άσος.

Μιλώντας για τον MVP της βραδιάς, είπε: «Ο Λεμπρόν είναι απίστευτος, ένα πρότυπο όχι μόνο για τα παιδιά, αλλά και για μας τους παίκτες. Είναι επαγγελματίας όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και έξω από αυτό».

Όσο για το αν θα ήθελε να είναι στην ομάδα του «βασιλιά», αλλά και ποιους παίκτες θα διαλέξει αν είναι αρχηγός την επόμενη σεζόν, είπε: «Μου άρεσε η ομάδα μου, ήμασταν ανταγωνιστικοί, πήρα πράγματα από όλους και έκανα φιλίες. Ελπίζω να είμαι και του χρόνου εδώ, χτύπα ξύλο. Δεν ξέρω ποιους θα διάλεγα. Θα δούμε. Αν είμαι αρχηγός, θα διαλέξω τους καλύτερους παίκτες και θα φτιάξω μια καλή ομάδα».

Τέλος, για το πρόγραμμά του από εδώ και πέρα είπε: «Ανυπομονώ να επιστρέψω στο Μιλγουόκι, να ξεκουραστώ, να προετοιμαστώ για τα εναπομείναντα παιχνίδια στην κανονική περίοδο και ελπίζω να επιστρέψω στο All Star Game του χρόνου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x