Ελλάδα

Αντετοκούνμπο: «Πήγαμε να δούμε Σπανούλη και Διαμαντίδη – Θέλω να παίξω στην Εθνική»

Οι Αντετοκούνμπρος… έμειναν με την χθεσινή ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ και υποκλίθηκαν σε Διαμαντίδη-Σπανούλη. «Θέλω να παίξω στην Εθνική» είπε ο Γιάννης. «Στόχος το NBA, όμως… όλα ανοιχτά», τόνισε ο Θανάσης.

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο βρέθηκαν στο Mall, σε εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια του Huawei P9 και σχολίασαν την μπασκετική επικαιρότητα της Ελλάδας!

Αφότου αμφότεροι δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από την χθεσινή ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ (όπου έδωσαν το «παρών» και παρακολούθησαν το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός), στη συνέχεια υποκλίθηκαν στο μεγαλείο των Διαμαντίδη και Σπανούλη, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «στα νιάτα τους θα έκοβαν εισιτήρια στο NBA για να τους δουν. Σίγουρα! Εμείς πήγαμε στο γήπεδο για να δούμε κυρίως τους Σπανούλη και Διαμαντίδη»!

«Η ατμόσφαιρα σε τελικό NBA και τελικό Α1 είναι τελείως διαφορετική. Δεν έχω πάει ποτέ σε τελικό NBA (σ.σ είπε ο Γιάννης), αλλά ατμόσφαιρα σαν την χθεσινή έχουμε καιρό να δούμε. Ήταν τρομερή…»

Όσο για τις προβλέψεις τους για το πού θα καταλήξει το πρωτάθλημα, απάντησαν από κοινού: «Βλέπουμε εξαιρετικούς τελικούς, μπρέικ στο μπρέικ… Είναι πολύ δυνατές και οι δύο ομάδες, παίζει ρόλο και η μέρα που θα βρεθούν. Θέλουμε να δούμε καλό μπάσκετ και ωραία παιχνίδια»

Το προολυμπιακό πλησιάζει και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στη γαλανόλευκη. Δήλωσε πάντως πιστός στρατιώτης. «Μακάρι να είμαι έτοιμος και να με αφήσουν οι Μπακς το καλοκαίρι να παίξω. Θέλω να παίξω Εθνική και να ιδρώσω την φανέλα…»!

Όσο για το μέλλον των δύο; Ο Γιάννης ανέφερε: «Στόχος μου είναι να βοηθήσω τους Μπακς να βελτιωθούν κι άλλο. Θέλω να γίνω καλύτερος και να βοηθήσω την ομάδα μου, να κάνουμε κάτι καλύτερο από αυτό που κάναμε φέτος».

Από την μεριά του, ο Θανάσης τόνισε πως θέλει να βρει μια ευκαιρία στον μαγικό κόσμο του NBA, αλλά περιμένει και τυχόν προκλήσεις από την Ευρώπη (την ώρα που το όνομά του ακούγεται για τον Παναθηναϊκό): «Στόχος μου είναι να είμαι στο NBA. Υγιής να είμαι και θα δούμε, υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες. Να παίξω και Εθνική. Με απασχολούν και οι… σειρήνες από Ελλάδα και Ευρώπη, έχω ανοιχτές όλες τις πόρτες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x