Ελλάδα

Αντιδράσεις για τις φήμες περί μετακόμισης του Πανιωνίου στη Δράμα

Πρώην παίκτες και προπονητές της ομάδας αντιδρούν έντονα στις φήμες.

Έντονη αντίδραση έχει προκαλέσει στις τάξεις των φίλων του Πανιωνίου η φημολογία πως η διοίκηση της ΚΑΕ αναζητεί οικονομικό συμπαίκτη στη Δράμα και εξετάζει το ενδεχόμενο μεταφοράς του ΑΦΜ της στη βόρεια Ελλάδα. Παλιοί παίκτες και προπονητές των Νεοσμυρνιωτών εξέφρασαν ανοιχτά την αντίθεσή τους σε αυτό το ενδεχόμενο.

Ο Κρις Χουγκάζ πόσταρε στο Facebook την ιστορία του τμήματος, σε μια ανάρτηση όλο νόημα για τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο Νίκος Μίχαλος έγραψε με τη σειρά του: «Πανιώνιος ώρα μηδέν. Η ομάδα πάει στην Δράμα.Σταματήστε να γράφετε στο Facebook. Καλέστε μία συγκέντρωση οι οπαδοί να έρθει αυτός που είχε την ιδέα να δει λίγο τι θα γίνει αν θα πάει.. Γιατί η μαγκιά από κοντά έχει αξία .Και η αξία της ομάδας αυτής είναι μεγάλη για να “παίζουν” όσοι έχουν απωθημένα».

Ο δε Γιώργος Τσιάκος επισήμανε: «Όταν το 2015 μου ζητήθηκε μαζί με κάποια άλλα παιδιά να βάλουμε το εγώ μας κάτω από το καλό της ομάδας του Ιστορικού για να ξεπεράσει η ομάδα την δυσκολότερη φάση της ιστορίας της, κανείς δεν φοβήθηκε κανείς δεν δείλιασε. Με πρωτεργάτη τον Κώστα Σορώτο, τον Δημήτρη Άπο και πλάι του στην αρχή και τον κόουτς Βαγγέλη Ζιάγκο μετά, τους Πάνθηρες να μας στηρίζουν παντού και Διοίκηση που προσπαθούσε για το καλό της ομάδας και τέλος παίκτες που αγάπησαν την φανέλα και έπαιζαν κάνοντας κατάθεση ψυχής σε κάθε παιχνίδι, η ομάδα βρήκε τον δρόμο της. Ο Πανιώνιος δεν είναι απλώς αθλητικός σύλλογος... ιστορία, προσφυγιά, αλησμόνητες πατρίδες. ΣΕΒΑΣΜΟΣ κυριοι! Πανιώνιος και Νέα Σμύρνη είναι έννοιες ταυτόσημες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x