Ευρώπη

Αφήνει τον Γουίλμπεκιν για ένα ματς στα «παράθυρα» η Μακάμπι

Την πρόθεση της Μακάμπι Τελ Αβίβ να επιτρέψει στον Σκότι Γουίλμπεκιν να αγωνιστεί σε ένα ματς στα «παράθυρα» με την εθνική ομάδα της Τουρκίας, αποκάλυψε ο Τύπος του Ισραήλ.

Στην προεπιλογή της εθνικής ομάδας της Τουρκίας για τα «παράθυρα» κλήθηκε ο Σκότι Γουίλμπεκιν, στα προκριματικά για το Ευρωμπάσκετ του 2021. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας αντιμετωπίζει τις Ολλανδία και Σουηδία, ωστόσο η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι πολύ πιθανό του δώσει άδεια μόνο για το δεύτερο.

Κι αυτό γιατί, το ματς της Τουρκίας με τους «Οράνιε» είναι προγραμματισμένο για τις 21 Φεβρουαρίου, αλλά εκείνη την ημέρα η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Βαλένθια, για την Ευρωλίγκα. Όπως είναι φυσικό, ο δυναμικός γκαρντ δεν πρόκειται να ενισχύσει την εθνική ομάδα της χώρας, ωστόσο είναι πιθανό να το κάνει απέναντι στους Σκανδιναβούς, στις 24 του ίδιου μήνα.

Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, ο Γουίλμπεκιν θα είναι καταπονημένος στο ματς με τον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 27/2.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x