Το δικό του μήνυμα στο πλαίσιο της κοπής της πίτας των παλαιμάχων της ΑΕΚ έστειλε και ο Μάκης Αγγελόπουλος. Το αφεντικό της ΚΑΕ αναφέρθηκε στα όσα έχει πετύχει ο σύλλογος σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ τα τελευταία χρόνια, ευχαρίστησε τους αθλητές για την προσφορά τους και αναφέρθηκε και στην υποχρέωση των διοικήσεων.

«Καλησπέρα, χρόνια πολλά σε όλους, καλή χρονιά. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε φτάσει τα δυο τμήματα να βραβεύει το ένα το άλλο, τα τμήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Θυμηθείτε που ήταν αυτές οι ομάδες πριν από πέντε χρόνια. Μόνο περηφάνια για αυτά που πετύχαμε τα τελευταία τέσσερα-πέντε χρόνια και τα δυο τμήματα, τα εύσημα πηγαίνουν κυρίως στους προπονητές και τους αθλητές του συλλόγου, αυτοί είναι που μάτωσαν στο γήπεδο για να πάρουμε τους τίτλους. Εμείς στις διοικήσεις που τυχαίνει αυτή την χρονική περίοδο να έχουμε στα χέρια μας τις τύχες του συλλόγου μας, έχουμε την ιστορική ευθύνη να δώσουμε και την ψυχή μας να παραμείνει ο σύλλογος ψηλά και είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε ότι μπορούμε για να παραδώσουμε την ΑΕΚ στις επόμενες γενιές σε καλύτερη κατάσταση από αυτή που την παραλάβαμε», είπε.

TAGS: A.E.K.
Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ