Ελλάδα

Αγγελόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Έχουμε μεγάλα όνειρα για την ΑΕΚ. Αυτή είναι η αρχή…»

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Μάκης Αγγελόπουλος μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΑΕΚ, δηλώνοντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 πως αυτό ήταν μία δικαίωση των κόπων.

Ως μία δικαίωση, αλλά και αρχή στη νέα προσπάθεια που γίνεται στην ΑΕΚ χαρακτήρισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μάκης Αγγελόπουλος την κατάκτηση του Κυπέλλου, με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ να τονίζει πως έχει μεγάλα όνειρα για την ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάκης Αγγελόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Γιώργο Μαραθιανό:

Για το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Αυτό που σκέφτηκα, ήταν αυτό που αυτό που σκέφτηκαν όλοι. Αυτό, είναι η αρχή για τη νέα προσπάθεια που κάνουμε στην ΑΕΚ. Είναι μία δικαίωση των κόπων εδώ και τρία χρόνια και τρεις μήνες και ελπίζουμε να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο. Έχουμε μεγάλα όνειρα, ενώ απέδειξε η ομάδα ότι έχει προσωπικότητα, ταλέντο και χαρακτήρα».

Για τους δύο στόχους που απομένουν στην ΑΕΚ, το πρωτάθλημα και το Basketball Champions League: «Για πρώτο στόχο φέτος είχαμε θέσει το Final Four του Basketball Champions League και δεύτερο τον τελικό του Κυπέλλου. Πάμε βήμα-βήμα και κοιτάμε τώρα το Basketball Champions League, καθώς το πρωτάθλημα είναι αργότερα».

Για τις νίκες επί Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού φέτος: «Δεν είναι εύκολο. Γιατί υπάρχουν και άλλοι οικονομικοί παράμετροι. Δώσαμε όμως ένα μήνυμα πως πρέπει να είναι οι διοργανώσεις και πως πρέπει να παίζεται το παιχνίδι. Πάνω σε αυτό θα χτίσουμε».

Για τον Ντράγκαν Σάκοτα: «Είναι μέρα χαράς και πανηγυρισμών και τίποτε άλλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x