Ελλάδα

Αγγέλου: «Έχουμε μεγάλη πίεση για το ‘πρέπει’»

Στην πίεση που υπάρχει στον Άρη για τα αποτελέσματα, ειδικά με την τωρινή βαθμολογική κατάσταση της ομάδας, στάθηκε ο Βαγγέλης Αγγέλου μετά την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Ο τεχνικός των «κίτρινων» τόνισε πως ο Πανιώνιος πρέπει να σωθεί στα δύο τελευταία ματς, χαρακτήρισε νευρικό το ματς και έμεινε ικανοποιημένος από την επιτυχημένη προσπάθεια παραμονής στην Α1, αφού θωρεί πως διαχειρίστηκαν σωστά την πίεση.

Αναλυτικά: «Καταρχήν, να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Πανιώνιο, ένα ιστορικό σωματείο. Εγώ εύχομαι ότι καλύτερο στα δύο τελευταία παιχνίδια. Σήμερα είναι της Αγίας Ειρήνης και πηγαίνοντας στην εκκλησία, βρήκα έναν φίλαθλο του Άρη, ο οποίος μου είπε "να μιλάτε λιγότερο, να κάνετε περισσότερα".

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε αυτούς που μιλούν λίγο και κάνουν πολλά. Από τον κόσμο, τους παίκτες, τους συνεργάτες, τους ανώνυμους Αρειανούς. Αυτό τα λέει όλα».

Για τον αγώνα: «Ήταν ένα νευρικό παιχνίδι, φαίνεται από τους αριθμούς. Δεν είναι όλοι οι παίκτες γι’ αυτά τα παιχνίδια. Η πίεση και το πρέπει περισσότερο στον Άρη έχει έναν βαθμό δυσκολίας. Τελειώσαμε αυτήν την προσπάθεια. Αυτό που είπα στα παιδιά είναι ότι επειδή η σχέση μας με το μπάσκετ είναι επαγγελματική, θα "τσεκαριστούμε" στα επόμενα δύο παιχνίδια. Θέλουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα καλά».

Για τη διαχείριση της πίεσης από τον Άρη: «Η ομάδα "πολέμησε" την πίεση και την κέρδισε. Ετοιμαστήκαμε τρεις βδομάδες για να αντιμετωπίσουμε την πίεση και, μεταξύ αυτών που κάναμε, ήταν και η εκδήλωση την Πρωτομαγιά. Όλοι ξέρετε τι και που. Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε ένα περιβάλλον για να νιώθουν οι παίκτες στήριξη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x