Ελλάδα

Αγγέλου: «Ήταν καθοριστικό το τρίτο δεκάλεπτο»

Στην εξέλιξη της αναμέτρησης στο τρίτο δεκάλεπτο απέδωσε την ήττα του Άρη από τον Προμηθέα ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Ο Χαλκιδαίος τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» τόνισε πως ήταν απρόβλεπτη η εξέλιξη του αγώνα και πως προσπάθησαν να ελέγξουν τα ριμπάουντ, τα λάθη και τις ασίστ των αντιπάλων. Θεωρεί πως έγινε σωστό ροτέισον, όμως ο Προμηθέας ήταν πιο αποφασιστικός στο τρίτο δεκάλεπτο και δεν μπορούσαν να συνεχίσουν στον ίδιο γρήγορο ρυθμό σε όλο το υπόλοιπο ματς, ενώ στάθηκε σε κάποιες καθοριστικές φάσεις στα τελευταία λεπτά.

Αναλυτικά: «Καταρχήν, συγχαρητήρια στον Προμηθέα για τη νίκη του. Ήταν ένα παιχνίδι από αυτά που δεν μπορείς να προβλέψεις την εξέλιξή τους. Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν καθοριστικό, με αυτό το 21-6 να μας ‘πληγώνει’ και αυτό θα πρέπει να αναλυθεί.

Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε τις παραμέτρους του αγώνα και τα στοιχεία που κάνουν το παιχνίδι του Προμηθέα πιο επιθετικό, τη σχέση ασίστ-λάθη που ήταν 19-11, το επιθετικό ριμπάουντ, με τον αντίπαλό μας να είναι η πρώτη ομάδα στην κατηγορία στα κλεψίματα. Όλα αυτά θεωρώ ότι τα ελέγξαμε.

Προσπαθώντας, όμως, να βρούμε στα μέσα του δεύτερου δεκάλεπτου και στις αρχές της τρίτης περιόδου ένα rotation για της ομάδα μας, δυστυχώς δεν καταφέραμε τίποτα. Όχι μόνο γιατί εμείς δεν ήμασταν καλοί, αλλά γιατί ο Προμηθέας ήταν ίσως πιο αποφασιστικός. Στο δεύτερο ημίχρονο, αποφασίσαμε να παίξουμε πιο γρήγορα και να ρισκάρουμε, όμως πολύ δύσκολα μπορείς να πας σε έναν τέτοιο ρυθμό σε όλο το ματς.

Στα τελευταία 3-4΄, που συμβαίνουν τα πάντα, πήραμε τέσσερις αποφάσεις αντίθετες. Χάσαμε δύο αμυντικά ριμπάουντ, χάσαμε δύο βολές, κάναμε και δύο κακές επιλογές στην επίθεση. Αυτά είναι έξι κατοχές, που ενώ μπήκαν κάποια μεγάλα σουτ, στο τέλος αυτές οι επιλογές μας στοίχισαν. Εμείς βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Είναι λογικό και ο Προμηθέας να έχει κάποια κούραση από τις συνεχόμενες υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x