Ελλάδα

Αγγέλου: «Περίμενα να δω πως θα ανταποκριθούμε»

Την ανταπόκριση των παικτών του κόντρα στο Ρέθυμνο μετά την άσχημη εμφάνιση του Άρη κόντρα στον Πανιώνιο τόνισε πως περίμενε ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Ο τεχνικός των «κίτρινων» τόνισε πως στο προηγούμενο ματς είχαν άσχημα ποσοστά σε άμυνα και επίθεση, όμως βελτιώθηκαν στην άμυνα κόντρα στους Κρητικούς και είχαν περισσότερη ενέργεια από τα προηγούμενα ματς. Στάθηκε στη βοήθεια της διοίκησης και την υποστήριξη του κόσμου και περιμένει μια παρόμοια εμφάνιση κόντρα στον Κολοσσό, όπου θα κριθεί και η είσοδος στα πλέι οφ.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: «Κερδίσαμε ένα παιχνίδι που περιμέναμε να δούμε την ανταπόκριση της ομάδας, μετά τα 13/54 σουτ που είχαμε με Πανιώνιο. Πετάγαμε πέτρες σε λίμνη και πήγαιναν έξω… Τρεις βδομάδες στη διακοπή η προετοιμασία μας ήταν 70% επίθεση και 30% άμυνα, όμως η αφοσίωση, όλο το κλίμα και η βοήθεια της διοίκησης λειτούργησε τελικά κυρίως αμυντικά.

Πάντα έχουμε σκοπό να παρουσιαζόμαστε δυνατοί και με ενέργεια στα τελευταία 5’-7’ λεπτά κάθε αγώνα. Είναι σημαντικό αυτήν τη στιγμή η σχέση της ομάδας με τον κόσμο να αφήσει χαμόγελο και να δώσει δύναμη στους ανθρώπους που διοικούν να λύσουν τα προβλήματα που υπάρχουν».

Ρωτήθηκε αν έχει ηρεμήσει και απάντησε: «Πάντα είμαι ήρεμος, φτιάχνω... ταβορόσουπες στο σπίτι για να είμαι ήρεμος»!

Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Κολοσσό: «Εμείς ήμασταν έτοιμοι για να είμαστε δυνατοί στο τελευταίο παιχνίδι, γιατί υπήρχε περίπτωση να μην έφταναν ούτε δύο νίκες, αν δεν νικούσαμε τον Πανιώνιο. Είμαστε ικανοποιημένοι, η ομάδα προσπαθεί, αν και είναι μακριά από αυτό που μπορεί να παίξει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x