Ευρώπη

Αγγέλου: «Σημαντικό παιχνίδι για να βρει ο Άρης ένα στυλ και ένα προφίλ»

Για την ερχόμενη αναμέτρηση του Άρη με τη Ντνίπρο μίλησε ο Αργύρης Αγγέλους, σχολιάζοντας τα λάθη που έχουν γίνει μέχρι τώρα και τι πρέπει να διορθωθεί.

Αναλυτικά όσα είπε στη Media Day του Άρη:

«Καταρχάς να πω ότι είναι πολύ σημαντικό για να βρει η ομάδα ένα στυλ και ένα προφίλ. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με τη δέουσα προσοχή. Το μπάσκετ έχει μία συνέχεια. Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι».

Για το αν ισχύει ότι οι ομάδες χρειάζονται πολλά παιχνίδια για να βρουν ρυθμό: «Σίγουρα συμφωνώ, ωστόσο υπάρχουν κάποιες σταθερές. Να έχεις 12 ισάξιους παίκτες. Εμείς αυτές τις 50 μέρες είχαμε έξι μεγάλα παιχνίδια, που σημαίνει 12 μέρες ταξιδιών. Θέλουμε να βρούμε την ισορροπία μας. Δεν τα καταφέραμε όπως δείχνουν τα αποτελέσματα. Αυτό βοηθάει στο να καταλάβουμε ποια είναι τα όρια μας, ήρθαμε πιο κοντά και ήρθε η ώρα να το διαπιστώσουμε».

Για το τι έφταιξε στην Ευρώπη: «Αντιμετωπίζαμε μεμονωμένα το παιχνίδι. Στο παιχνίδι με τη Νίζνι, εστιάσαμε στο ότι χάσαμε τη διαφορά και όχι στο πόσο δυνατή είναι. Προσπαθήσαμε να προσεγγίσουμε το παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο. Κρατήσαμε τη Νίζνι των 86 πόντων, κάτω από τους 65. Ήμασταν αδύναμοι να διαχειριστούμε το παιχνίδι. Όταν μπήκαμε στον επόμενο θεσμό, αρχίσαμε να λέμε "γιατί να πάμε εκεί", "είναι εύκολο".

Στο πρώτο παιχνίδι με την Κατάγια, μας γονάτισαν στο ένας εναντίον ενός, μας ξεγέλασε η διαφορά και στη συνέχεια είχαμε κόντρα ρυθμό. Αυτό μας επηρέασε. Προσπαθήσαμε να το αντιμετωπίσουμε, διορθώσαμε κάπως αυτό το θέμα, αλλά όχι με ισορροπία. Έπαιζες ένα ημίχρονο άμυνα, δεν έπαιζες επίθεση και το ανάποδο. Στο παιχνίδι με την Κατάγια και στο παιχνίδι με τον Κολοσσό, έγιναν αντίστροφα πράγματα σε επίθεση και άμυνα.

Και να το θέλεις στη προπόνηση, δε μπορείς να το κάνεις. Αυτά πρέπει να τα βάλουμε και πάλι σε μια ανάλυση και να δείχνουμε σεβασμό στην οργάνωσή μας σε όλο το ματς
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x