Euroleague

Αγιόν: «Είναι αδύνατο να σκεφτόμαστε ότι θα κάνουμε τρεις σερί νίκες κόντρα στον ΠΑΟ»

Προσηλωμένοι μόνο στο τρίτο παιχνίδι της σειράς με τον Παναθηναϊκό και όχι στο… μέλλον είναι άπαντες στη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τον Γουστάβο Αγιόν.

Την ίδια σκληράδα που έδειξε στο δεύτερο ματς της σειράς απέναντι στον Παναθηναϊκό, θα πρέπει να δείξει και στο τρίτο η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τον Γουστάβο Αγιόν.

«Το πιο σημαντικό είναι να σκεφτόμαστε μόνο το τρίτο παιχνίδι. Θα δούμε για το μέλλον. Το σωστό είναι να σκεφτόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολη η σειρά. Ο Παναθηναϊκός παίζει πολύ καλά, έχουν δυνατούς παίκτες τόσο στους ψηλούς, όσο και στους κοντούς και είναι πολύ αθλητικοί. Είναι αδύνατο να σκεφτόμαστε ότι θα κάνουμε τρεις σερί νίκες. Θα πρέπει να σκεφτόμαστε το παιχνίδι που έχουμε τώρα και ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κάνει προσαρμογές γι’ αυτό. Δεν είναι δυνατό να σταματήσουμε την αθλητικότητά τους, απλά θα πρέπει να μπούμε στο παρκέ και να παίξουμε δυνατά. Στο πρώτο ματς δεν ματσάραμε την σκληράδα τους, αλλά στο δεύτερο το κάναμε αυτό. Αυτός θα πρέπει να είναι ο τρόπος μας», ήταν τα λόγια του Μεξικανού σέντερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x