Ευρώπη

Αγκαλιά με Μπαρτσελόνα ο Κατσικάρης

Ο Φώτης Κατσικάρης θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα διαδεχόμενος τον Τσάβι Πασκουάλ.

Ένας ακόμη Έλληνας προπονητής θα δουλέψει σε μεγάλη ομάδα. Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα κατέληξε σε συμφωνία με τον Φώτη Κατσικάρη και θα είναι αυτός που θα διαδεχτεί τον Τσάβι Πασκουάλ που απομακρύνθηκε μετά από μια οκταετία στον πάγκο.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής πέρασε στο προσκήνιο μετά τα εμπόδια που παρουσιάστηκαν με την πρόσληψη του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Εφόσον ολοκληρωθεί η πρόσληψή του, θα πρόκειται για την τέταρτη ομάδα του στην ACB, μετά από τις Βαλένθια, Μπιλμπάο και Μούρθια, στην οποία δούλεψε φέτος.

Σημειώνεται πως το συμβόλαιο του Φώτη Κατσικάρη με την ΕΟΚ λήγει αυτό το καλοκαίρι και το πιθανότερο είναι μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στην «Μπάρτσα» να μην παραμείνει και στον πάγκο της Εθνικής, εφόσον βέβαια υπήρξε πρόθεση από την ομοσπονδία για κάτι τέτοιο.

Ούτως ή άλλως, από τη στιγμή που από τη σεζόν 2017/18 θα υπάρχουν προκριματικά μεσούσης της περιόδου για τις εθνικές ομάδες, ο ομοσπονδιακός προπονητής θα πρέπει να έχει full time απασχόληση στην Εθνική κι όχι part time.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x