Euroleague

Αγραβάνης: «Τώρα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο, κατακτώντας το πρωτάθλημα» (video)

Το σύνθημα για την επόμενη μέρα του Ολυμπιακού έδωσε ο Δημήτρης Αγραβάνης μετά τη λήξη του τελικού, αφού τόνισε ότι πρόθεση της ομάδας είναι πλέον η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Για απαραίτητα ρίσκα που έπρεπε να πάρει ο Ολυμπιακός προκειμένου να διεκδικήσει τις πιθανότητές του μέσα στην έδρα της Φενέρ μίλησε ο Δημήτρης Αγραβάνης, που όμως έδωσε σύνθημα για την επόμενη μέρα λέγοντας ότι πρόθεση του ίδιου και των συμπαικτών του είναι να ευχαριστήσουν τον κόσμο, κατακτώντας το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Τελικώς είμαστε άτυχοι. Στη Μαδρίτη ενώ έχουμε επιστρέψει στο ματς, ο Κάρολ πετυχαίνει τρία συνεχόμενα τρίποντα και τελειώνει το ματς και εδώ πέρα ξεκινάει το ματς έτσι ακριβώς όπως το θέλουμε. Μπορεί να δίνουμε λίγο το τρίποντο στον Κάλινιτς, αλλά μας σκοτώνει με 3/3 και μας ανάγκασε να κυνηγάμε. Ήταν τρίποντα-μαχαιριές, γιατί όλη η Φενέρ πήρε αυτοπεποίθηση.

Εμείς προσπαθήσαμε, το πιστέψαμε. Ωστόσο, η Φενέρ έπαιξε πάρα πολύ καλή άμυνα. Εμείς ίσως ήμασταν λίγο πιο νευρικοί στην επίθεση. Ρισκάραμε για να κατακτήσουμε το τρόπαιο εδώ μέσα, δεν μας βγήκε, αλλά ήταν η σωστή η επιλογή να ρισκάρουμε.

Νομίζω ότι ο κόσμος μπορεί να είναι περήφανος, γιατί προσπαθήσαμε και στα δύο ματς και τώρα θέλω να τον ευχαριστήσουμε, κατακτώντας το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x