Ελλάδα

Αγωνία για Λάνγκφορντ στην ΑΕΚ

Με την επιστροφή της αποστολής από το Μπούργος θα υποβληθεί σε μαγνητική. Φόβοι για θλάση.

Ενός κακού μύρια έπονται… Η κακοδαιμονία της ΑΕΚ συνεχίζεται και νέο της θύμα είναι ο Κιθ Λάνγκφορντ. Σαν να μην έφτανε η χθεσινή βαριά ήττα από την Μπούργος (93-76), που έριξε την ομάδα στην τρίτη θέση του Β’ Ομίλου του BCL θέτοντας σε κίνδυνο ακόμη και την πρόκριση στους «16», η «Ένωση» κινδυνεύει να χάσει για αρκετό διάστημα τον κορυφαίο της σκόρερ.

Ο Αμερικανός γκαρντ αποχώρησε με τράβηγμα στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο μετά από περίπου έξι λεπτά αγώνα. Σήμερα, με την επιστροφή της αποστολής από την Μαδρίτη, ο 36χρονος άσος θα βγάλει μαγνητική για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του. Υπάρχει ανησυχία για θλάση που μπορεί να τον αφήσει αρκετό καιρό εκτός δράσης.

Μοιάζει βέβαιο πως θα χάσει τα δύσκολα και κρίσιμα εκτός έδρας ματς με το Περιστέρι και την Ράστα Βέχτα, ενώ μένει να φανεί αν θα τεθεί σε κίνδυνο ακόμη και η παρουσία του στον ημιτελικό και τον τελικό του Κυπέλλου στις 12 και 16 Φεβρουαρίου.

Ο Λάνγκφορντ είναι δεύτερος σκόρερ στην διοργάνωση με 20,7 πόντους ανά αγώνα, ενώ προσφέρει ακόμη 3,1 ριμπάουντ, 3,2 ασίστ και 1,1 κλεψίματα με 16 στο ranking κατά μέσο όρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x