Ελλάδα

Αισιοδοξία στον Ολυμπιακό για Χένρι!

Μπορεί προς το παρόν να έχει «παγώσει» το θέμα του Πιέρια Χένρι, ωστόσο σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 στον Ολυμπιακό υπάρχει αισιοδοξία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής!

Καμία ανησυχία στον Ολυμπιακό με τον Πιέρια Χένρι!

Ο Αμερικανός γκαρντ ζήτησε μέσω του εκπροσώπου του λίγο χρόνο ακόμη μέχρι να υπογράψει, ψάχνοντας ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ, ωστόσο σύμφωνα με όσα μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο υπάρχει αισιοδοξία πως η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί κανονικά!

Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε διαρκή επαφή με τον 25χρονο, ενώ από την άλλη υπάρχει ήδη πλήρης συμφωνία τόσο με τον ίδιο, στο οικονομικό και τη διάρκεια του συμβόλαιού του, αλλά και με την Τόφας για το buy out του. Θυμίζουμε, πως αυτή την στιγμή ο Χένρι βρίσκεται στις ΗΠΑ, όπου συμμετέχει στο Summer League με τη φανέλα των Σέλτικς, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.

Από ‘κει και πέρα, εάν ολοκληρωθεί και αυτή η μεταγραφή, ο Αμερικανός θα αποτελέσει τον πέμπτο ξένο στο ρόστερ του Ολυμπιακού, ενώ παράλληλα με τη δική του προσθήκη θα κλείσουν οι θέσεις των γκαρντ. Από την άλλη, με τη διαφαινόμενη απόκτηση και του Αλέξανδρου Βεζένκοφ, οι «ερυθρόλευκοι» παρατούν τη λογική των επτά ξένων και έτσι θα προχωρήσουν στην απόκτηση ενός ακόμη μη Έλληνα και εκεί ουσιαστικά θα κλείσει το ρόστερ.

Η ενίσχυση θα γίνει στο «3», με τις μέχρι τώρα πληροφορίες να έχουν για φαβορί τον Αξέλ Τουπάν, τον Γάλλο γκαρντ/φόργουορντ ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στη Ζαλγκίρις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x