NBA

Αισιόδοξος ο Τζόνσον για την επιστροφή του στα παρκέ

Ο Τζέιμς Τζόνσον εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι σύντομα θα επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς με την φανέλα των Μαϊάμι Χιτ.

Η προετοιμασία του Τζέιμς Τζόνσον, προκειμένου να επανέλθει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Μαϊάμι Χιτ συνεχίζεται κανονικά, με τον αθλητή να εμφανίζεται σε δηλώσεις του αισιόδοξος ότι η επάνοδός του στα παρκέ δεν θα αργήσει να συμβεί.

Ο 31χρονος φόργουορντ των Χιτ είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τον Μάιο, προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στους προσαγωγούς και είχε ως αποτέλεσμα να τον κρατήσει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο έμπειρος αθλητής έχει χάσει τους 15 αγώνες που έχουν δώσει μέχρι στιγμής οι Χιτ, με τον Τζόνσον σε συνέντευξή του να δηλώνει μεταξύ άλλων ότι δουλεύει διαρκώς, ώστε να είναι αγωνιστικά έτοιμος και να προσφέρει άμεσα στην ομάδα του. Για την ακρίβεια υποστήριξε, «Θέλω να είμαι στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση. Είμαι πολύ χαρούμενος, για το γεγονός ότι σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο του οργανισμού με πιέζει, ώστε να φτάσω στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης, το οποίο θα με βοηθήσει να παίξω με βάση τις πραγματικές μου ικανότητες.

Είναι πολύ σημαντικό να φτάσω στο σωστό βάρος. Όταν επιστρέψω, δεν θέλω να έχω περιορισμένο χρόνο συμμετοχής. Νιώθω καλά και υγιείς, οπότε όταν βρεθώ σε θέση να αγωνιστώ, θέλω να παίξω κανονικά και να κυμανθώ σε υψηλά επίπεδα απόδοσης
».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο καλαθοσφαιριστής είχε υπογράψει το καλοκαίρι του 2017 συμβόλαιο συνεργασίας τεσσάρων ετών με τους Χιτ, αξίας 40 εκατομμυρίων δολαρίων. Σύμφωνα με τα Μέσα του εξωτερικού, η επιστροφή του σε αγωνιστική δράση για την φετινή σεζόν, φημολογείται ότι θα συμβεί στον επόμενο αγώνα των Χιτ κόντρα στους Λέικερς, εντός έδρας.

Στα δέκα χρόνια επαγγελματικής του καριέρας στο ΝΒΑ, ο Τζόνσον έχει κατά μέσο όρο σε 547 αγώνες, 8.0 πόντους (69.4% β, 53.4% διπ και 29.9% τριπ),3.6 ριμπάουντ, 2.1 ασίστ, 0.8 κλεψίματα και 0.9 κοψίματα, σε 20.7 λεπτά συμμετοχής ανά παιχνίδι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x