Ελλάδα

Ακόμη πιο κοντά στον Ολυμπιακό ο Έβανς!

Ένα σημαντικό βήμα για την οριστική συμφωνία με τον Τζέρεμι Έβανς έκανε ο Ολυμπιακός, με τον παίκτη να πλησιάζει ακόμη περισσότερο στον Πειραιά.

Στην τελική ευθεία έχει περάσει η περίπτωση του Τζέρεμι Έβανς στον Ολυμπιακό, ο οποίος με την τελευταία πρόταση που του έκανε η ομάδα του Πειραιά τον… δελέασε να πει ακόμη πιο εύκολα το «ναι», όπως μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

Εδώ και μερικές εβδομάδες, οι δύο πλευρές τα έχουν βρει στο οικονομικό σκέλος, που προβλέπει συμβόλαιο διετούς διάρκειας με συνολικές απολαβές τα 1,2 εκατ. δολάρια.

Από ‘κει και πέρα, δεδομένη είναι και η κοινή διάθεση για συνεργασία, αλλά αυτό που καθυστερεί τη θετική απάντηση του Αμερικανού φόργουορντ είναι πως θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για να επιστρέψει στο ΝΒΑ. Πάντως, αυτή την στιγμή πολύ δύσκολα φαίνεται πως θα βρει κάποιο εγγυημένο συμβόλαιο στον «μαγικό κόσμο».

Για τον λόγο αυτό, στη νέα επαφή που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» με τον 32χρονο, του έβαλαν στη συμφωνία τον όρο για το ΝΒΑ out, με τη σχετική προθεσμία να λήγει μέσα στον Ιούλιο. Με τον τρόπο αυτό, ο Ολυμπιακός έδειξε αφενός ότι θέλει πολύ τον Έβανς και από την άλλη του έδειξε πως σέβεται τα «θέλω» του, οπότε είναι πολύ πιθανό να δώσει τη θετική του απάντηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x