Ελλάδα

Ακύρωσε την πρόταση ανανέωσης στον Φλιώνη ο Άρης

Την απόφαση να αποσύρει την πρόταση ανανέωσης που κατέθεσε στον Δημήτρη Φλιώνη πήρε η ΚΑΕ Άρης, καθώς η πλευρά του παίκτη δεν απάντησε εντός της προθεσμίας που της είχε δοθεί.

Στον… πάγο έβαλε ο Άρης τον Δημήτρη Φλιώνη. Ο Έλληνας γκαρντ δεν απάντησε εντός του χρονικού περιθωρίου στην πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του και έτσι η «κίτρινη» ΚΑΕ αποφάσισε να την αποσύρει.

Από ‘κει και πέρα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη, οι συζητήσεις με τον νεαρό διεθνή γκαρντ θα ξεκινήσουν από την αρχή μετά τις 16 Ιουλίου και την επιστροφή του Βαγγέλη Αγγέλου από τις ΗΠΑ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ αποσύρει την πρόταση ανανέωσης συνεργασίας που κατέθεσε στον αθλητή, Δημήτρη Φλιώνη, γιατί μετά από προσωπικές επαφές του προπονητή της ομάδα μας, Βαγγέλη Αγγέλου με τους εκπροσώπους του και τον ίδιο, αλλά και την τηλεφωνική παρέμβαση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γουλιέλμου, η πλευρά του παίκτη δεν απάντησε στο χρονικό περιθώριο που της τέθηκε. Οι συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη θα συνεχιστούν σε καινούργια βάση, μετά τις 16 Ιουλίου και την επιστροφή του προπονητή της ομάδας μας από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ο ΑΡΗΣ δεν επαιτεί αλλά απαιτεί σεβασμό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x