Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Αλεξανδρής: «Η επιλογή να γίνει με αθλητικά κριτήρια» (pic)

Τη δική του άποψη για την επιλογή της ομάδας που θα εξασφαλίσει την άνοδο στην Α1, εξέφρασε ο προπονητής του Ηρακλή, Βαγγέλης Αλεξανδρής, τονίζοντας πως αυτό πρέπει να γίνει με αθλητικά κριτήρια.

Πυρετώδεις διαβουλεύσεις διαδραματίζονται για την επιλογή της ομάδας που θα πάρει τη θέση της Κηφισιάς στην Βasket League, με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή να διατυπώνει την δική του άποψη σχετικά με τον τρόπο που πρέπει να ακολουθηθεί. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι τα κριτήρια πρέπει να είναι αθλητικά, χωρίς πολιτικές παρεμβάσεις.

Να θυμίσουμε ότι από την ειδική επιτροπή αδειοδότησης είχαν λάβει επιστολή οι Πανιώνιος, Δόξα Λευκάδας, Ηρακλής, Ηράκλειο, Αρκαδικός, Καβάλα, ενώ πρόσφατα προστέθηκε στην λίστα και το Παγκράτι, που ζήτησε να συμπεριληφθεί σε αυτές τις ομάδες, που διεκδικούν την άνοδο.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του προπονητή του Ηρακλή: «Με αφορμή τα δημοσιεύματα και τις φήμες που κυκλοφορούν ελπίζω η επιλογή για την συμμετοχή στην Α1. από τα σωματεία που θα καταθέσουν δικαιολογητικά. να γίνει μόνο με αθλητικά κριτήρια και χωρίς πολιτικές παρεμβάσεις»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x