Ελλάδα

Αλεξανδρής: «Ο Πανιώνιος σώθηκε με δουλειά άλλου προπονητή»

Μετά την παραμονή του Πανιώνιου, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής… έβγαλε το καπέλο στον προκάτοχό του, Βαγγέλη Ζιάγκο, αλλά και στον Ν. Βετούλα και μίλησε για τα προβλήματα των «κυανέρυθρων».

Βαγγέλης Αλεξανδρής για παραμονή, Ζιάγκο, αλλά και όχι μόνο…

Ο τεχνικός του Πανιωνίου εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός ότι οι «κυανέρυθροι» σώθηκαν, τονίζοντας, ωστόσο, έλπιζε σε κάτι καλύτερο από το «0 στα 3» με αυτόν στον πάγκο.

«Ασχολήθηκα περισσότερο με προβλήματα εκτός γηπέδου παρά με το πώς θα παίξει η ομάδα. Αυτό γιατί ο Πανιώνιος σώθηκε με τη δουλειά άλλου προπονητή που πέτυχε 7 νίκες και εκτιμώ ότι αν από την αρχή είχαν γίνει κάποιες κατάλληλες κινήσεις δε θα χρειαζόταν να φτάσει σε αυτό το σημείο», επεσήμανε ο πολύπειρος τεχνικός.

Αναλυτικά όσα δήλωσεμετά την ήττα από το Ρέθυμνο με 90-78

«Καταρχήν είμαι πολύ χαρούμενος γιατί δίπλα μου έχω ένα από τα παιδιά που συνεργάστηκα σε 3 ομάδες με απόλυτη επιτυχία και για αυτό που είχα πει δικαιώθηκα. Από τότε που έπαιζε ο Νίκος (Βετούλας) είχα πει ότι θα γίνει καλός προπονητής και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Θέλω να του δώσω πολλά συγχαρητήρια για τη νίκη αλλά και για την πορεία του γενικότερα. Πιστεύω ότι αν βοηθηθεί μπορεί να φτάσει ψηλά. Να δώσω συγχαρητήρια και στην ομάδα του, το Ρέθυμνο Cretan Kings, που είχε αξιοπρεπέστατη παρουσία και σήμερα δε μας χαρίστηκε. Έπαιξε από την αρχή μέχρι το τέλος κρατώντας το επίπεδο του πρωταθλήματος ψηλά και τιμώντας τη συμμετοχή του.

Σχετικά με το παιχνίδι, μας ξέφυγε από ένα σημείο και μετά. Βγήκαν τα γνωστά προβλήματα που έχουμε σαν ομάδα, δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε σε κοντά σχήματα, δε βρήκαμε λύσεις και χάσαμε δίκαια. Είμαι χαρούμενος που σώθηκε η ομάδα έστω και χωρίς τη δική μου συμμετοχή, γιατί ήρθα πριν 15 μέρες για να δώσω κάτι στην ομάδα και δεν τα κατάφερα. Δεν μπορώ να πω ότι δε χάρηκα αλλά παράλληλα είμαι στενοχωρημένος γιατί ήλπιζα ότι έστω ένα ματς από τα 3 θα μπορούσαμε να το κερδίσουμε.

Ασχολήθηκα περισσότερο με προβλήματα εκτός γηπέδου παρά με το πώς θα παίξει η ομάδα. Αυτό γιατί ο Πανιώνιος σώθηκε με τη δουλειά άλλου προπονητή που πέτυχε 7 νίκες και εκτιμώ ότι αν από την αρχή είχαν γίνει κάποιες κατάλληλες κινήσεις δε θα χρειαζόταν να φτάσει σε αυτό το σημείο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x