Ελλάδα

Αλλάζει σελίδα η ΚΑΕ Πανιώνιος

Ήρθε η αλλαγή στην ΚΑΕ Πανιώνιος μετά την αποχώρηση από την προεδρία του Σταύρου Αλευρογιάννη.

Οι «κυανέυθροι» ανακοίνωσαν το βράδυ της Δευτέρας πως το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών περνάει στα χέρια επενδυτών που έχουν ως «ισχυρό» άνδρα τον Γιώργο Χριστοδουλόπουλο, που εγγυάται το μέλλον του μπασκετικού τμήματος και χωρίς κάποιο αντάλλαγμα.

Φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας είναι ο πρώην προπονητής των Τρικάλων, Φώτης Τακιανός.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο μεγαλομέτοχος και τα μέλη της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοινώνουν ότι στέφθηκαν με επιτυχία οι διαπραγματεύσεις για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών σε επενδυτικό σχήμα που εκπροσωπεί ο κος Γιώργος Χριστοδουλόπουλος. Το όραμα και τα πλάνα των νέων επενδυτών δίνουν ασφαλείς εγγυήσεις για το μέλλον της ομάδας, στην οποία ευχόμαστε καλή συνέχεια και επιτυχή αγωνιστική πορεία.

Ο κ. Χριστοδουλόπουλος, εκπροσωπώντας ένα ισχυρό επενδυτικό σχήμα, δηλώνει, από την πλευρά του, ικανοποιημένος που οι διαπραγματεύσεις με συνεργασία και διαφάνεια ολοκληρώθηκαν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, ευχαριστεί την απελθούσα διοίκηση και τους μεγαλομετόχους που παραδίδουν χωρίς κανένα οικονομικό αντάλλαγμα μια ομάδα καθαρή και υπόσχεται στον κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ότι θα γίνουν άμεσα οι απαραίτητες κινήσεις για τη στελέχωση της ομάδας, ώστε να επιτευχθούν οι φετινοί στόχοι.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x