Ελλάδα

Αλλάζει τα δεδομένα στον Ολυμπιακό η αποχώρηση Γκος

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος μετακομίζει στους Τζαζ και φέρνει αλλαγές στο πλάνο του Ολυμπιακού. Τι γίνεται με Μιλουτίνοφ.

Οι Τζαζ αιφνιδίασαν επιλέγοντας να ενεργοποιήσουν τον σχετικό όρο στο συμβόλαιο του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος. Ο Αμερικανός γκαρντ θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο και ο Ολυμπιακός θα βγει κερδισμένος, αφού πέρα από τις 750.000 ευρώ που προβλεπόταν να εισπράξει για τη νέα σεζόν, θα βάλουν στα ταμεία τους και άλλες 650.000 ευρώ από το NBA-out.

Η παραπάνω εξέλιξη αλλάζει αρκετά πράγματα στον σχεδιασμό του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» πλέον είναι δεδομένο πως θα κινηθούν για έναν γκαρντ υψηλού επιπέδου και… κασέ, ειδικά αν ολοκληρωθεί και η μετακίνηση του Βαγγέλη Μάντζαρη στην Ούνιξ που επίσης θα απαλλάξει την ΚΑΕ από ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο (ή τουλάχιστον ένα πολύ μεγάλο μέρος του).

Ταυτόχρονα, η συγκεκριμένη εξέλιξη ενδεχομένως να επηρεάσει και την υπόθεση του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Ολυμπιακός μπορεί να καλύψει κάποια οφειλόμενα στο πρόσωπο του Σέρβου σέντερ και να αποτρέψει την όποια σκέψη του για προσφυγή. Το θέμα του 24χρονου άσου παραμένει ανοιχτό, καθώς η ΤΣΣΚΑ δεν είναι απίθανο να επανέλθει με νέα πρόταση και αν αυτή φτάσει στα 2 εκατ. ευρώ ίσως να υπάρξει τελικά πώληση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x