Euroleague

Αλμπισί στο sport-fm.gr: «Μπλοκάραμε τον επικίνδυνο Σπανούλη – Θηρίο o Μιλουτίνοφ»

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στο sport-fm.gr, ο Άντριου Αλμπισί, δεν έκρυψε την χαρά για την νίκη της Ζενίτ κόντρα στον Ολυμπιακό, εκθειάζοντας Σπανούλη και Μιλουτίνοφ

Την πεποίθηση του ότι αν ο Ολυμπιακός επιστρέψει σε εμφανίσεις όπως με αυτή την Βαλένθια, θα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικός στην συνέχεια της σεζόν, εξέφρασε μέσω δηλώσεων του στο sport-fm.gr ο Άντριου Αλμπισί.

Ο 29χρονος Γάλλος πόιντ γκαρντ της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, αναφέρθηκε στην στους στόχους της νέας του ομάδας, αλλά και την μέχρι στιγμής ικανοποίηση για την επιλογή να αγωνιστεί εκεί.

Επίσης τόνισε ότι ο θηριώδης Νίκολα Μιλουτίνοφ θα πρέπει να πάρει περισσότερες ευκαιρίες κυρίως εντός ρακέτας, ενώ όσον αφορά τον πάντα επικίνδυνο Βασίλη Σπανούλη, τόνισε ότι το «μπλοκάρισμα» του βοήθησε τους Ρώσους να πάρουν την πρώτη και σημαντική νίκη τους στην Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά ο Άντριου Αλμπισί μίλησε στον Χρήστο Κατριμουστάκη:

Για τον Ολυμπιακό:«Ξέρουμε ότι του Ολυμπιακού του αρέσει ο αργός ρυθμός στο παιχνίδι και το πέντε εναντίον πέντε, μιας και διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες. Ο Μιλουτίνοφ είναι ένας θηριώδης τύπος με τρομερές ικανότητες τόσο στο ριμπάουντ όσο και στο σκοράρισμα. Πιστεύω θα πρέπει να παίρνει περισσότερες ευκαιρίες στα χέρια του μέσα στην ρακέτα. Πάντως αν ο Ολυμπιακός επιστρέψει σε εμφανίσεις όπως αυτή κόντρα στην Βαλένθια, σίγουρα θα έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα και θα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικός».



Για την Ζενίτ: «Θα προσπαθήσουμε να μπούμε στα playoff αν και αυτός είναι ένας πολύ δύσκολος στόχος. Όλες οι ομάδες διαθέτουν πολύ ποιοτικούς παίκτες κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσβατη την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Αλλά γιατί όχι; Αν γίνει κάτι τέτοιο θα είναι μια εξαιρετική χρονιά για όλους. Θα το κυνηγήσουμε μέχρι τέλος, με την νοοτροπία μας να λέει ότι πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Πάντως είμαι αρκετά ευχαριστημένος με την επιλογή να αγωνιστώ στη Ζενίτ».

Για το κλειδί της νίκης κόντρα στους «ερυθρολεύκους»: «Πιστεύω ότι το παιχνίδι κρίθηκε στα πολλά λάθη αλλά και πολλά χαμένα σουτ του Ολυμπιακού. Το ότι μπλοκάραμε τον Σπανούλη, έναν πάντα επικίνδυνο παίκτη, μας βοήθησε ακόμα περισσότερο να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στην διοργάνωση. Γενικά όλα πήγαν τέλεια, βοηθώντας να “ανέβει” το ηθικό της ομάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x