Euroleague

Αλόνσο: «Πιο δύσκολο το ματς με τον Ολυμπιακό, παρά αυτό με τη Ρεάλ»!

Τον Ολυμπιακό έχρισε ως φαβορί στο ματς με την Μπασκόνια, ο προπονητής των Βάσκων, Σίτο Αλόνσο. Αμφίβολοι οι Αντρέα Μπαρνιάνι και Ροντρίγκ Μπομπουά.

Πιο δύσκολη αποστολή περιμένει την Μπασκόνια στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, παρά αυτή που είχε στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ, όπως δήλωσε ο Σίτο Αλόνσο. Αναφορικά με τους τραυματίες, Αντρέα Μπαρνιάνι και Ροντρίγκ Μπομπουά, ο προπονητής των Βάσκων τόνισε πως η συμμετοχή τους θα αποφασιστεί ανήμερα του ματς.

«Κάθε ημέρα εκτιμούμε την κατάσταση των Αντρέα Μπαρνιάνι και Ροντρίγκ Μπομπουά και θα δούμε την τελευταία στιγμή αν θα είναι έτοιμοι για το ματς με τον Ολυμπιακό», δήλωσε αρχικά για τους τραυματίες ο Σίτο Αλόνσο.

Για να συνεχίσει ο προπονητής της ομάδας από τη Βασκονία: «Ο Ολυμπιακός τα πηγαίνει εξαιρετικά στα τελευταία παιχνίδια. Θα είναι ένα ματς πιο δύσκολο από αυτό με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό που πρέπει να κάνουμε στο αυριανό ματς, είναι να εμφανιστούμε το ίδιο δυνατοί σωματικά με τον Ολυμπιακό. Επίσης, θα πρέπει να χτίσουμε πάνω στο μομέντουμ του χθεσινού παιχνιδιού (σ.σ. νίκη επί της Ρεάλ), ώστε οι παίκτες να μάθουν πολλά περισσότερα. Εάν επικεντρωθούμε μόνο στον Σπανούλη θα ήταν λάθος και αυτό θα πρέπει να το προσέξουμε. Χθες, η ομάδα τα πήγε εξαιρετικά στο κομμάτι της δύναμης, ενώ σε αυτό το ματς θα έχουμε κάτι έξτρα, που θα είναι ο κόσμος μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x