Euroleague

Αμφίβολος για ΣΕΦ ο Γιουλ

Στα… πιτς θα μείνει για κάποιες μέρες ο Σέρχιο Γιουλ, όπως αποκάλυψε ο Πάμπλο Λάσο.

Ένα πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στο ματς με την Χίμκι θα κρατήσει εκτός δράσης για ένα διάστημα τον Σέργιο Γιουλ, όπως αποκάλυψε ο Πάμπλο Λάσο στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού ματς με την Γκραν Κανάρια.

«Πρέπει να κρατήσουμε εκτός τον Σέρχιο για λίγες ημέρες. Δεν μπορώ να πω περισσότερα τώρα αλλά έχει ένα πρόβλημα στο γόνατο. Όμως δεν έχει καμία σχέση με τον σοβαρό τραυματισμό που αντιμετώπισε πέρυσι», σχολίασε ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης.

Παρότι δεν διευκρινίστηκε το διάστημα που θα μείνει εκτός δράσης ο έμπειρος γκαρντ, αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του και στο ματς της ερχόμενης Πέμπτης (22/11) με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

«Θα ήταν λάθος να πιέσουμε τις καταστάσεις και να υπάρξουν αρνητικές συνέπειες που θα καθυστερήσουν την επάνοδό του. Σίγουρα θα θέλει να με... σκοτώσει που θα δεν θα παίξει αλλά θα ήταν καλύτερα για εκείνον να μείνει για λίγο εκτός. Δεν είναι κάτι το σοβαρό. Ο Τόμπκινς από την άλλη πάει καλύτερα και θα δούμε αν θα παίξει με την Γκραν Κανάρια», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Πάμπλο Λάσο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x