Ελλάδα

Αμφίβολος με γαστρεντερίτιδα ο Κουφός

Ο Κώστας Κουφός ταλαιπωρήθηκε από συμπτώματα γαστρεντερίτιδας και είναι αμφίβολος για το αποψινό τελευταίο τεστ της Εθνικής με τη Σερβία στο Βελιγράδι.

Χωρίς τον Κώστα Κουφό είναι πιθανό να δώσει η Εθνική απόψε το τελευταίο της φιλικό για το Προολυμπιακό Τουρνουά, απέναντι στη Σερβία στο Βελιγράδι (21:15).

Ο ομογενής σέντερ παρουσίασε συμπτώματα γαστρεντερίτιδας και ταλαιπωρήθηκε όλο το βράδυ από στομαχικές διαταραχές. Έτσι είναι αμφίβολο αν ο Φώτης Κατσικάρης θα τον έχει διαθέσιμο, μιας και ο οργανισμός του είναι εξασθενημένος.

Αντίθετα, στις τάξεις της Εθνικής είναι από χθες ο Στράτος Περπέρογλου. Υπενθυμίζεται πως στην Αθήνα παραμένει για θεραπείες ο Κώστας Σλούκας.




Η Σερβία προσφέρεται, ως αντίπαλος, για συμπεράσματα. Αφενός μεν στην «Μπεογκράντσκα Αρένα» οι διεθνείς θα συναντήσουν συνθήκες παρόμοιες με αυτές που θα βρουν στο Τορίνο, αφετέρου δε η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι πολύ ισχυρή, όπως μαρτύρησαν και οι δύο σερί φιλικές νίκες επί της Γαλλίας. Το ρόστερ των «πλάβι» αποτελείται από τους: Τεόντοσιτς, Σιμόνοβιτς, Ντάνγκουμπιτς, Μπογκντάνοβιτς, Κάλινιτς, Νέντοβιτς, Μπίρτσεβιτς, Γιόκιτς, Ζάγκορατς, Γκούντουριτς και Γιόβιτς.

*Το παιχνίδι δεν θα έχει τηλεοπτική μετάδοση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x