Euroleague

Αμφίβολος με Ολυμπιακό ο Πλάις

Ο Τίμπορ Πλάις συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Βαλένθια για το ματς με τον Ολυμπιακό, ωστόσο η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Τέσσερις οι απουσίες για τους πρωταθλητές Ισπανίας.

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Τίμπορ Πλάις στο παιχνίδι της Βαλένθια με τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ. Ο Γερμανός σέντερ αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα τραυματισμού στο δεξί του πόδι, με τον Τσους Βιντορέτα να τον παίρνει μαζί του στην αποστολή των πρωταθλητών Ισπανίας, αλλά μην είναι ακόμη σίγουρο ότι θα τον έχει και στη δωδεκάδα κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

«Είμαστε λίγο προσεκτικοί με τον τραυματισμό του Τίμπορ, ο οποίος προπονήθηκε καλά τη Δευτέρα και την Τρίτη, αλλά την Κυριακή δεν γυμνάστηκε προκειμένου να ξεκουραστεί. Το ίδιο και σήμερα (21/2) το πρωί δεν ακολούθησε το πρόγραμμα, για να αποθεραπευτεί στο μάξιμουμ», ήταν τα λόγια του προπονητή της Βαλένθια.

Από ‘κει και πέρα, οι «νυχτερίδες» μετρούν τέσσερις απουσίες, καθώς ακόμη δεν είναι έτοιμοι οι Σαμ Βαν Ρόσομ, Γκιγιέμ Βίβες, Αντουάν Ντιό και Λατάβιους Γουίλιαμς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x