Ο προπονητής της Νίμπουρκ, Ορέν Αμιέλ, εξήρε τους παίκτες του για τη νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (88-98), αλλά τόνισε πως η σειρά δεν κρίθηκε ακόμη.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά. Έκαναν καλή δουλειά στην άμυνα στο πρώτο μέρος. Είναι το πρώτο ημίχρονο αυτής της σειράς και δεν πρέπει να κοιμηθούμε. Πρέπει να κρατήσουμε συγκεντρωμένα τα παιδιά όλη την εβδομάδα για να τα καταφέρουμε. Η φιλοσοφία είναι να σκοράρεις περισσότερους πόντους από τον αντίπαλο και να δεχθείς λιγότερους. Η ΑΕΚ είναι καλή επιθετικά ομάδα, γι' αυτό λέω ότι η σειρά δεν έχει τελειώσει ακόμα. Καμιά φορά δεν ξέρεις τι να περιμένεις, αλλά εμείς προσπαθούμε να παίξουμε στο στιλ μας, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο που έχουμε απέναντί μας. Δεν είναι μυστικό, το ξέρει ο αντίπαλος προπονητής, αλλά το κάνουμε καλά. Όλα ξεκινούν από την άμυνα, πάντως, και σήμερα παίξαμε καλή άμυνα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο», ανέφερε.

Από την πλευρά του, ο Κέντρικ Ρέι, που είχε 30 πόντους, τόνισε: «Κάθε βράδυ βγαίνει κι ένα παιδί να σκοράρει. Απόψε έτυχε να είμαι εγώ. Έγινε πάντως μάχη, όπως μας έλεγε όλη την εβδομάδα ο προπονητής μας ότι θα είναι το παιχνίδι».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ