Ευρώπη

Αναβάλλεται το Ευρωπαϊκό U18 στην Τουρκία!

Την απόφαση να αναβάλει το Ευρωπαϊκό U18 που είχε προγραμματιστεί να γίνει στην Τουρκία, λόγω της έκρυθμης κατάστασης στην Τουρκία, πήρε η FIBA Europe.

Στην επ’ αόριστον αναβολή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 προχωρά η FIBA Europe. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία λαμβάνοντας υπόψη την ανησυχία που είχαν εκφράσει διάφορες εθνικές ομοσπονδίες, ανάμεσά τους και η ελληνική, για την έκρυθμη κατάσταση στην Τουρκία οδηγήθηκε στην απόφαση να μη γίνει στο τέλος του μήνα η διοργάνωση των Εφήβων, που είχε ανατεθεί στη Σαμψούντα.

Η κατάσταση στη γειτονική χώρα δεν έχει ομαλοποιηθεί μετά την απόπειρα πραξικοπήματος και μετά την ανησυχία που υπήρχε για την ασφάλεια των αποστολών, η αναβολή φάνταζε ως επιβεβλημένη λύση.

Μάλιστα δημιουργούνται πλέον και ερωτηματικά για το Ευρωμπάσκετ του 2017, μιας και ένας όμιλος, αλλά και η τελική φάση του τουρνουά θα φιλοξενηθούν στην Τουρκία.

Η επιστολή που έστειλε η FIBA Europe αναφέρει μεταξύ άλλων: «Λαμβάνοντας υπόψην τις επιστολές επτά ομοσπονδιών και την ανησυχία που εκφράζουν γονείς για την ασφάλεια των παιδιών τους η FIBAαποφάσισε να αναβάλλει επ’αόριστον…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x