Ελλάδα

Αναβολή στην απολογία της ΚΑΕ Άρης

Για την ερχόμενη Δευτέρα αναβλήθηκε η απολογία της ΚΑΕ Άρης στον αθλητικό δικαστή για τα όσα έγιναν στον τρίτο αγώνα των play offs απέναντι στην ΑΕΚ.

Αναβλήθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα η απολογία της ΚΑΕ Άρης στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ για τα επεισόδια και την προσωρινή διακοπή στον αγώνα της Τρίτης απέναντι στην ΑΕΚ.

Οι «κίτρινοι» παρουσιάστηκαν κανονικά, αλλά ζήτησαν μικρή αναβολή για να προετοιμάσουν καλύτερα την υπερασπιστική τους γραμμή απέναντι στο ιδιαίτερα επιβαρυντικό φύλλο αγώνα. Το πιθανότερο είναι να επιβληθεί στους Θεσσαλονικείς ποινή τουλάχιστον δύο αγωνιστικών, τη στιγμή που η ΚΑΕ είναι υπότροπη για τα όσα είχαν συμβεί στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Στο μεταξύ, ο Άρης κινδυνεύει και με βαρύ πρόστιμο από την κυβέρνηση, μιας και το νέο νομοσχέδιο δίνει τέτοια δυνατότητα στον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, ο οποίος έχει ζητήσει το φύλλο αγώνα και τις εκθέσεις διαιτητών, παρατηρητών, αστυνομίας και ΔΕΑΒ.

Οποιαδήποτε ποινή του αθλητικού δικαστή είναι εφέσιμη. Πάντως όλα δείχνουν πως τουλάχιστον στα ημιτελικά των play offs ο Άρης (με αντίπαλο Ολυμπιακό ή Κόροιβο) θα παίξει χωρίς κόσμο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x