Ελλάδα

Ανακοίνωσαν Χολ τα Τρίκαλα

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Μάικ Χολ στα Τρίκαλα, με την ανακοίνωση της απόκτησης του παίκτη. Την Παρασκευή «παίζεται» το αν θα υποδεχθούν με κόσμο τον Ολυμπιακό οι Θεσσαλοί.

Στην απόκτηση του Μάικ Χολ προχώρησαν και επίσημα τα Τρίκαλα, με τον πολύπειρο 31χρονο άσο να αναμένεται να προσφέρει πολύτιμη βοήθεια στο στόχο της παραμονής.

Η ανακοίνωση:

«H KAE Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού forward Mike Hall. Ο 31χρονος ύψους 2.03 παίκτης μετά από ένα σύντομο πέρασμα στο ΝΒΑ με τους Washington Wizards, συνέχισε με την Tulsa 66ers στην D League και ακολούθως πέρασε τον Ατλαντικό.

Αρχικά έπαιξε για δύο χρόνια με την Armani Milano ενώ εν συνεχεία αγωνίστηκε στην Bancatercas Teramo στην Ιταλία. Επέστρεψε στην D League όπου αγωνίστηκε στους Dakota Wizards ενώ μετά έπαιξε σε Erdemir (Τουρκία), Baloncesto, Fuenlabrada (Ισπανία), Maccabi Ashdod (Ισραήλ), Toros de Aragua (Βενεζουέλα), La Bruixa d’Or Manresa (Ισπανία) και Juventud Sionista (Αργεντινή).


Όπως έκαναν γνωστό οι Θεσσαλοί, το μεσημέρι της Παρασκευής (27/2), θα συνεδριάσει το ΑΣΕΑΔ για την προσφυγή της ΚΑΕ σχετικά με την ποινή αποκλεισμού της έδρας για μια αγωνιστική, μετά τα όσα έγιναν απέναντι στον Πανιώνιο. Υπενθυμίζεται πως τα Τρίκαλα φιλοξενούν προσεχώς τον Ολυμπιακό και ελπίζουν να ανατραπεί η κατάσταση, ούτως ώστε να ‘χουν τον κόσμο στο πλευρό τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x