Ελλάδα

Ανακοίνωσε Ραλλάτο ο Χολαργός

Στον Χολαργό και επίσημα ανήκει από την Τρίτη ο Δημήτρης Ραλλάτος.

Η νεοφώτιστη στην Α1 ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του 32χρονου Έλληνα σέντερ για τον επόμενο χρόνο, ώστε να ενισχυθεί στη front line της.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Χολαργός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον αθλητή Γρηγόρη Ραλλάτο, ο οποίος τη σεζόν 2018-19 θα αγωνίζεται με τη φανέλα της ομάδας μας. Ο έμπειρος σέντερ θα ενισχύσει την γραμμή των ψηλών του Χολαργού στην Basket League.

Ο Γρηγόρης Ραλλάτος γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου 1986, έχει ύψος 1.96 και αγωνίζεται στη θέση του φόργουορντ. Ο Έλληνας παίκτης είχε την πρώτη του επαφή με την μπάλα του μπάσκετ στα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου, όπου είχε πολλές διακρίσεις, καθώς στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας τόσο στο παιδικό, όσο και στο εφηβικό.

Στη συνέχεια, ο Ραλλάτος φόρεσε τη φανέλα των Πανελευσινιακού, Πανερυθραϊκού και Ικάρου Καλλιθέας, έχοντας στο παλμαρέ του και δύο ανόδους στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Από το καλοκαίρι του 2014, εντάχθηκε στον Άρη Νίκαιας, όπου τον βοήθησε να πάρει την άνοδο από την Α’ ΕΣΚΑΝΑ στην Γ’ Εθνική. Ακολούθησε το Μαρούσι και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο, καθώς η ομάδα πήγε από την Γ’ στη Β’ Εθνική. Τελευταίος σταθμός πριν από τον Πανιώνιο ήταν το Παγκράτι, όπου είχε στον δεύτερο γύρο μέσο όρο 20 πόντους και 8,5 ριμπάουντ.

Αυτές οι εμφανίσεις του έδωσαν την ευκαιρία να πάρει μεταγραφή για τον Πανιώνιο και την Basket League, όπου πέρυσι είχε 1,1 πόντοι και 0,3 ριμπάουντ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x