Ευρώπη

Ανακοίνωσε τον Μορέτι η Αρμάνι Μιλάνο!

Στην πρώτη της μεταγραφή ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου προχώρησε η Αρμάνι Μιλάνο, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Νταβίντε Μορέτι!

Μία ημέρα μετά την ακύρωση της σεζόν και στην Ευρωλίγκα, η Αρμάνι ανακοίνωσε την πρώτη της μεταγραφή, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η ομάδα του Μιλάνου έκανε δικό της τον Νταβίντε Μορέτι, ο οποίος υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας. Στην καριέρα του, ο 22χρονος γκαρντ αγωνίστηκε σε Πιστόια και Τρεβίζο, ενώ τη χρονιά που πέρασε ήταν στο κολέγιο του Τέξας.

Τη σεζόν 2019/20 στο NCAA ο Ιταλός είχε κατά μέσο όρο 13 πόντους, 1,7 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος που θα γίνω μέλος ένα τόσο φιλόδοξου και ιστορικού κλαμπ και πρότζεκτ. Πολύ σημαντικό ρόλο για την απόφασή μου έπαιξε ο Έτορε Μεσίνα, με την επιθυμία του για τη νίκη και το χάρισμά του. Ανυπομονώ να ξεκινήσω το ταξίδι αυτό, να μάθω και να βελτιωθώ μέσα από την υψηλού επιπέδου διοργάνωση της Ευρώπης», δήλωσε ο Μορέτι.

Ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας της Αρμάνι, Χρήστος Σταυρόπουλος, είπε: «Ο Νταβίντε Μορέτι θα κάνει ακόμη πιο δυνατό τον ιταλικό κορμό της ομάδας μας. Είναι ένας νέος που τον πιστεύουμε και θα είναι μέλος των πλάνων μας για αρκετά χρόνια. Ένα παιδί που έχει τις σωστές βάσεις στο μπάσκετ και στην προσωπικότητά του, που θα βοηθήσει στην εξέλιξη του πρότζεκτ μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x