Ευρώπη

«Αναμένεται να φύγουν από τη Ζαλγκίρις οι Ντέιβις και Γουάιτ»

Αρκετές ανακατατάξεις αναμένεται να γίνουν το καλοκαίρι στο ρόστερ της Ζαλγκίρις.

Την επόμενη ημέρα της σχεδιάζει ήδη η Ζαλγκίρις, μετά τον αποκλεισμό από τη Φενέρμπαχτσε στην Ευρωλίγκα και παρά το γεγονός πως ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί το λιθουανικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με τον Donatas Urbonas, η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους εκτιμάται πως θα αποδυναμωθεί αισθητά στη φροντ λάιν, καθώς οι Μπράντον Ντέιβις και Άαρον Γουάιτ θα αποχωρήσουν. Ο Αμερικανός σέντερ, ο οποίος και φέτος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν, είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, αφού πρώτα καταβληθεί το σχετικό buy out του, ενώ ο συμπατριώτης του φόργουορντ θα μείνει ελεύθερος, καθώς λήγει το συμβόλαιό του.

Αναφορικά με την ενίσχυση στους ψηλούς, η Ζαλγκίρις κοιτάει πολύ «ζεστά» τον Τζοκ Λαντέιλ. Ο Αυστραλός σέντερ, στην πρώτη του σεζόν στην Ευρώπη και ως επαγγελματίας έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις με την Παρτίζαν, έχοντας κατά μέσο όρο 12 πόντους, 5,6 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ στην Αδριατική λίγκα, ενώ αντίστοιχα στο Eurocup είχε 11,2 πόντους, 6,5 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ.

Από ‘κει και πέρα, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Νέιτ Γουόλτερς, ενώ ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει η παραμονή των Ντιόν Τόμπσον και Αντάνας Καβαλιάουσκας. Αντίθετα, κάτοικοι Κάουνας θα μείνουν οι Παούλιους Γιανκούνας, Μάριους Γκριγκόνις, Εντγκάρας Ουλάνοβας, Τόμας Γουόλκαπ, Αρτούρας Μιλάκνις και ίσως ο Λέο Βέστερμαν.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον ανάμεσα στη Ζαλγκίρις και τον Λούκας Λεκαβίτσιους (που μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό) για νέα συνεργασία, ενώ στο τραπέζι έχει πέσει και το όνομα του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, αλλά το μοναδικό «αγκάθι» είναι το κασέ του, καθώς είναι πολύ υψηλό για τους Λιθουανούς.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x