Ελλάδα

Συνδυάζουν την προετοιμασία τους Προμηθέας και Παναθηναϊκός (pic)

Μία προπονητικού χαρακτήρα αναμέτρηση θα δώσουν σήμερα το απόγευμα Προμηθέας Πατρών και Παναθηναϊκός, αφού κι οι δύο ομάδες βρίσκονται στο Καρπενήσι, όπου πραγματοποιούν την προετοιμασία τους.

Πυρετωδώς προετοιμάζονται Παναθηναϊκός και Προμηθέας Πατρών εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς και οι δύο βρίσκονται στο Καρπενήσι όπου πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.
Άλλωστε, η πρωτεύουσα της Ευρυτανίας έχει γίνει ο ιδανικός προορισμός τα τελευταία χρόνια για την προετοιμασία των ομάδων.

Σήμερα, λοιπόν, το απόγευμα, οι παίκτες του Νίκου Βετούλα και το «τριφύλλι» θα τεθούν αντιμέτωποι σε μια προπονητικού χαρακτήρα αναμέτρηση, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Προμηθέα.

«Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Προμηθέα Πάτρας στο Καρπενήσι. Η ένταση των προπονήσεων συνεχώς αυξάνεται και οι παίκτες του Coach Βετούλα ετοιμάζονται για τις αυξημένες απαιτήσεις της νέας χρονιάς. Το απόγευμα του Σαββάτου, ο Προμηθέας θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό - που προετοιμάζεται και αυτός στο Καρπενήσι- σε μία προπονητικού χαρακτήρα συνάντηση».

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x