Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Ανανέωσε με Ένωση Ιλίου ο Μπολάτογλου

Στην Ένωση Ιλίου θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Θανάσης Μπολάτολγου.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων ανακοίνωσε την παραμονή του διεθνούς με τα μικρές Εθνικές γκαρντ και για τον επόμενο χρόνο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Ένωση Ιλίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του για δεύτερη σερί σεζόν με τον διεθνή γκαρντ Θανάση Μπολάτογλου. Η συμφωνία της ανανέωσης πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου παρουσία του Υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων της Ένωση Ιλίου, Φάνη Ψαρρόπουλου.

Ο Θανάσης Μπολάτογλου έχει αγωνιστεί στις Εθνικές ομάδες Παίδων και Εφήβων και τα αντίστοιχα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα (U16 & U18), ενώ φέτος ήταν στην προεπιλογή της Εθνικής Νέων. Η χρονιά που έκανε με την Ένωση Ιλίου στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής έδειξε έναν αθλητή του οποίου η εξέλιξη ήταν ανοδική σε κάθε παιχνίδι, ενώ φέτος θα αποτελέσει ισχυρό "όπλο" τόσο στην επίθεση, όσο και την άμυνα της ομάδας μας.

Ευχόμαστε στον Θανάση Μπολάτογλου, πάνω από όλα υγεία, και να πετύχουμε μαζί και φέτος κάθε στόχο που θα τεθεί, ενώ ευελπιστούμε σε μια πολυετή συνεργασία.

Η ανδρική ομάδα της Ένωσης Ιλίου με την ανανέωση και του Θανάση Μπολάτογλου έχει ήδη καταφέρει να ανανεώσει το 70% περυσινού "κορμού" της ομάδας, κάτι που αποτελεί τεράστια επιτυχία για τη διοίκηση, τον τεχνικό διευθυντή και το τεχνικό τιμ της ομάδας μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x