Ευρώπη

Ανανέωσε μέχρι το 2025 με την Μπαρτσελόνα ο Μίροτιτς!

Την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας της με τον Νίκολα Μίροτιτς, μέχρι το 2025, ανακοίνωσε η Μπαρτσελόνα.

«Έδεσε» για τα καλά τον Νίκολα Μίροτιτς η Μπαρτσελόνα!

Η ομάδα της Καταλονίας ανακοίνωσε πως ο 29χρονος φόργουορντ υπέγραψε νέο συμβόλαιο, το οποίο λήγει το 2025!

Ο έμπειρος φόργουορντ μετακόμισε το καλοκαίρι του 2019 από το ΝΒΑ στους «μπλαουγκράνα», υπογράφοντας μέχρι το 2022, με οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο. Ωστόσο, με βάση τη νέα συμφωνία, το καινούριο του συμβόλαιο θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιουνίου του 2025.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων στην ομάδα για την ευκαιρία που μου έδωσε και είμαι πολύ χαρούμενος που επέκτεινα το συμβόλαιό μου. Είναι ωραίο που θα φοράω αυτή τη φανέλα μέχρι το 2025 και ελπίζω να συνοδευτεί με πολλές επιτυχίες. Θα είμαι παίκτης της Μπαρτσελόνα μέχρι το 2025 και ανυπομονώ να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη. Από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ, ο σύλλογος μου έδειξε εμπιστοσύνη. Όλοι γνωρίζουν ότι δεν ήταν εύκολο να επιστρέψω από τις ΗΠΑ, αλλά η ομάδα μού έδειξε τη μεγάλη θέλησή της για να έρθω και οι φίλαθλοι που έδωσαν αγάπη, ενέργεια, ενώ έχω αναφέρει πολλές φορές τη μεγάλη έκπληξή μου από τον τρόπο που με υποδέχτηκαν», δήλωσε αρχικά ο Νίκολα Μίροτιτς, για να συμπληρώσει:

«Ήδη, είμαι εδώ έναν χρόνο και θέλω να δώσω περισσότερα και θέλω να γίνουν καλά πράγματα, ελπίζοντας να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο, ώστε να χαίρονται με την ομάδα και το μπάσκετ που παίζει. Είμαστε εδώ με έναν στόχο και αυτός είναι η κατάκτηση τίτλων. Υπάρχουν πολλά όνειρα που πρέπει να κάνουμε πραγματικότητα. Δεν θα πρέπει να βάλουμε όρια. Απλά να δουλεύουμε καθημερινά και να αναλαμβάνει ο καθένας τις ευθύνες του. Ξέρω ότι εγώ έχω πολλές και τις αποδέχομαι. Θέλω να πετύχω».



Κλιματιστικά SENDO. ένα κλίμα μπροστά

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x