Ευρώπη

Ανέλαβε τον ΑΠΟΕΛ ο Ζιάγκος

Τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ ανέλαβε ο Βαγγέλης Ζιάγκος, με τον Έλληνα κόουτς να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με την κυπριακή ομάδα.

Στην Κύπρο θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν ο Βαγγέλης Ζιάγκος.

Ο Έλληνας κόουτς, ο οποίος δεν είχε ομάδα μετά την αποχώρησή του από τον Πανιώνιο τον περασμένο Απρίλιο, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με τον ΑΠΟΕΛ.

Αυτή, θα είναι η δεύτερη φορά που ο 42χρονος προπονητής θα δουλέψει εκτός Ελλάδας, μετά τη σεζόν 2016/17, όπου είχε εργαστεί στη λιβανέζικη, Αλ Ριάντι.

Η ανακοίνωση:

«Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Βαγγέλη Ζιάγκου στο τμήμα καλαθόσφαιρας Ανδρών. Η συνεργασία είναι διάρκειας ενός χρόνου.

Ο κ. Ζιάγκος είναι 42 χρονών, γεννημένος στις 14 Μαρτίου του 1976 και ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2011 από τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης. Το καλοκαίρι του 2012 πήγε στην ΑΕΚ Αθηνών και αποχώρησε το Νοέμβριο του 2014. Ακολούθως, εργάστηκε στη Δόξα Λευκάδας (14/15), στον Πανιώνιο (15/16) και στη λιβανέζικη πρωταθλήτρια Αλ Ριάντι, ως βοηθός προπονητής (16/17). Τον Οκτώβριο του 2017 επέστρεψε στον Πανιώνιο και αποχώρησε τον Απρίλιο του 2018.

Η οικογένεια του ΑΠΟΕΛ καλωσορίζει τον Βαγγέλη Ζιάγκο και του εύχεται να πανηγυρίσει πολλές επιτυχίες στον πάγκο της ομάδας
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x