NBA

Ανεπανάληπτο σόου από Κάρι-Ντουράντ (video)

Πετυχαίνοντας μαζί 63 πόντους, ο Στέφ Κάρι και ο Κέβιν Ντουράντ οδήγησαν τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στη νίκη επί των Πορτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς με 107-96, στην πρόβα τζενεράλε ενόψει της νέας σεζόν.

Μια ιδέα για το τι θα ακολουθήσει στην κανονική περίοδο μας έδωσαν οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, καθώς επικράτησαν 107-96 των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, στον τελευταίο αγώνα της preseason.

Οι «πολεμιστές» είχαν σε τρομερή μέρα τον Στεφ Κάρι, καθώς σημείωσε 35 πόντους με 8/13 τρίποντα, σε μόλις 28 λεπτά συμμετοχής. Άξιος συμπαραστάτης του ο Κέβιν Ντουράντ, με τον «KD» να φθάνει τους 28 πόντους, με 7 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 11-21 σουτ.

Παρά το νωθρό ξεκίνημα, καθώς οι Μπλέιζερς προηγήθηκαν με 21-6, στη συνέχεια ξεκίνησε η... καταιγίδα, με το Γκόλντεν Στέιτ να έχει 17-43 τρίποντα και να ξεφεύγει στο σκορ, ενώ εξαιρετική δουλειά από τον πάγκο έκανε ο Ίαν Κλαρκ, με τον απόφοιτο του Μπέλμοντ να βάζει 17 πόντους, με 7-11 σουτ.

Για το Πόρτλαντ, ξεχώρισε ο ηγέτης του, Ντέιμιαν Λίλαρντ, ο οποίος είχε 20 πόντους, με τον παρτενέρ του στην περιφέρεια, Σι Τζέι Μακόλουμ να φθάνει τους 16.

Ιδού και τα highlights της αναμέτρησης:


Επιμέλεια: Μάριος Φορτούνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x