Ελλάδα

Άνετος κι ωραίος ο ΠΑΟΚ

Το «2x2» έκανε στα φιλικά του ΠΑΟΚ, καθώς επικράτησε 81-58 της Λέφσκι Σόφιας, έχοντας κορυφαίο τον Σμιθ.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 81-58 της Κυπελλούχου Βουλγαρίας, Λέφσκι Σόφιας και ζευγάρωσε τις νίκες του στα φιλικά προετοιμασίας, αφού την Τετάρτη είχε προηγηθεί το 82-59 επί της Ελευθερούπολης Καβάλας.

Πρώτος σκόρερ, αλλά και κορυφαίος για τον «δικέφαλο του Βορρά» ήταν ο Άνταμ Σμιθ, ο οποίος πέτυχε 17 πόντους με 4 τρίποντα. Ο 50χρονος τεχνικός είδε την ομάδα του να φτάνει σε άνετη νίκη, παρότι ο ίδιος δοκίμασε αρκετά πράγματα, ενώ υπήρχαν και δύο απουσίες.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης (ενοχλήσεις στο αριστερό γαστροκνήμιο) και ο Θοδωρής Καρράς, που λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού δεν θα αγωνιστεί και στο παιχνίδι του Σαββάτου (14/9) με τον Πανιώνιο.

Τα δεκάλεπτα: 16-19, 40-26, 68-38, 81-58

ΠΑΟΚ: Λιούις 1, Σμιθ 17 (4), Σχίζας, Τσόχλας 8 (2), Χατζηνικόλας 12 (4), Best 4, Καραμανώλης 2, Ιατρίδης 2, Γουίγκινς 8, Εγκεζέκε 8 (2), Σαρικόπουλος 8, Νόουλς 8, Κόνσουλας 3 (1), Τσιάρας.

Λέφσκι: Πέτκοφ 6, Κοστόφ14 (3), Βέλικοφ 7 (1), Λέκοφ 5 (1), Μίντσεφ 4, Σμιθ 13, Τόσκοφ9 (1)

Ο Κώστας Φλεβαράκης δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Ήταν ένα καλό τεστ για μας, που προσπαθούμε να τα κάνουμε όλα, μέσα σε λίγο χρόνο και πρέπει να τα κάνουμε καλά. Για αυτό και κάθε μέρα που περνά, πρέπει να την εκμεταλλευόμαστε σα να είναι τρεις μέρες δουλειάς. Όπως και στο πρώτο φιλικό μας παιχνίδι, κρατάμε το ομαδικό πνεύμα, είναι κάτι θετικό, αλλά και την προσπάθεια που κάνουν όλα τα παιδιά. Προσπαθούν να συνδυάσουν την σκληρή δουλειά, σε φυσική κατάσταση και μπάσκετ, όλα αυτά που θέλουμε να βάλουμε στο παιχνίδι σαν πληροφορίες. Είναι πράγματα που θέλουν χρόνο και για αυτό δίνουμε τη μάχη μας. Ήταν καλό επίσης σήμερα, που πήραν όλοι χρόνο και αρκετό, για να δούμε ακόμη περισσότερα πράγματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x