Ελλάδα

Ανοιχτό το ενδεχόμενο παρουσίας οπαδών στον τελικό Κυπέλλου μπάσκετ

Η ΕΟΚ σε συνεννόηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού και την αστυνομία σκέφτονται να δώσουν έναν περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων σε φιλάθλους των δύο φιναλίστ.

Ο τελικός Κυπέλλου θα γίνει για τρίτο σερί χρόνο στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου (16/12), ωστόσο φέτος δεν αποκλείεται να μην γίνει με μαθητές στις κερκίδες. Η ΕΟΚ σε συνεννόηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, αλλά και την αστυνομία, σκέφτονται να διαθέσουν έναν περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων για τους οπαδούς των δύο φιναλίστ.

Από τη στιγμή που φέτος στον τελικό δεν θα βρεθούν οπαδοί δύο μεγάλων ομάδων (στα ημιτελικά στις 12 Φεβρουαρίου αναμετρώνται Διαγόρας Δρυοπιδέων-ΑΕΚ και Προμηθέας-Περιστέρι), υπάρχει η δυνατότητα χωρίς μεγάλο ρίσκο για παρατράγουδα να βρεθούν οπαδοί στις κερκίδες.

Πάντως ακόμη δεν είναι κάτι δεδομένο κι ανακοινώσιμο, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ακόμη κι αν τελικά δοθούν εισιτήρια, η πρώτη σκέψη είναι ο αριθμός τους να είναι μικρός και σε καμία περίπτωση να μην φτάσει τετραψήφιο.

Αυτό που είναι βέβαιο είναι η πρόθεση της κυβέρνησης να υπάρξουν φίλαθλοι στις κερκίδες, αλλά και οι πιέσεις των ΚΑΕ, ειδικά της ΑΕΚ που έχει και τον περισσότερο κόσμο, να δοθούν εισιτήρια. Ωστόσο τόσο η ΕΟΚ ως διοργανώτρια του θεσμού, όσο και η αστυνομία ως υπεύθυνη ασφαλείας, δεν θέλουν να διακινδυνευτεί σε καμία περίπτωση η ασφάλεια διεξαγωγής του αγώνα, αλλά και του κοινού που θα θελήσει να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x