Ελλάδα

Ανοιχτό το θέμα Μιλουτίνοφ

Η ΤΣΣΚΑ διαρρέει πως δεν θα κάνει νέα πρόταση για Μιλουτίνοφ μετά τα τρία «όχι» του Ολυμπιακού, αλλά το θέμα είναι ανοιχτό.

Το σίριαλ για το μέλλον του Νίκολα Μιλουτίνοφ καλά κρατεί.

Ο Ολυμπιακός απέρριψε την τρίτη και μεγαλύτερη πρόταση της ΤΣΣΚΑ, ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, με την ομάδα της Μόσχας να διαρρέει πως δεν θα επανέλθει. Όμως αυτό δεν είναι καθόλου βέβαιο και δεν αποκλείεται να πρόκειται για κίνηση τακτικής.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να παραχωρήσουν τον Σέρβο σέντερ παρά μόνο με τους δικούς τους όρους, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως θα ρισκάρουν να τον χάσουν σε έναν χρόνο ως ελεύθερο.

Ο «Μίλου» δεν δέχεται να συμφωνήσει σε επέκταση συμβολαίου, προφανώς επειδή έχει… ζαλιστεί από τα περίπου 3 εκατ. ευρώ το χρόνο που του έχει απλώσει στα πόδια η ΤΣΣΚΑ, αλλά και ποντάροντας πως αν δεν βρει αυτά τα χρήματα φέτος, θα τα πάρει του χρόνου.

Πάντως ο 24χρονος άσος δεν δείχνει διάθεση να εκβιάσει καταστάσεις. Σίγουρα και τα τρελά λεφτά που του προσφέρει η ΤΣΣΚΑ (σχεδόν τριπλάσια από το συμβόλαιο που προβλέπεται να πάρει για την ερχόμενη σεζόν από τον Ολυμπιακό) τον έχουν… ξεμυαλίσει, αλλά δεν πρόκειται να πιέσει ασφυκτικά, εκτιμώντας προφανώς και τη συμβολή των Πειραιωτών στην εξέλιξή του.

Αν η ΤΣΣΚΑ δεν επανέλθει με πρόταση τουλάχιστον δύο εκατομμυρίων ευρώ, ο Μιλουτίνοφ θα παραμείνει στον Ολυμπιακό, που δεν αποκλείεται στην πορεία να επιχειρήσει ξανά να τον «δέσει» με νέο συμβόλαιο. Αν οι Ρώσοι ανέβουν στα επίπεδα των 2 εκατ. ευρώ, δεν είναι απίθανο να πουληθεί και με τα χρήματα αυτά να αποκτηθούν τουλάχιστον ένας σέντερ και ένας γκαρντ με μεγάλο συμβόλαιο.

Οι όποιες εξελίξεις με τον Μιλουτίνοφ όπως είναι φυσικό έχουν «φρενάρει» και τα υπόλοιπα ζητήματα ενίσχυσης της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x