Ελλάδα

Απάντησε για Στρέλνιεκς ο Σφαιρόπουλος

Για το σχόλιο του Γιάνις Στρέλνιεκς ότι ο Ολυμπιακός την περσινή σεζόν έπαιξε παλιομοδίτικο μπάσκετ ρωτήθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, δίνοντας τη δική του απάντηση.

Καμία κακία δεν φαίνεται ότι κρατά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στον πρώην παίκτη του, Γιάνις Στρέλνιεκς, αναφορικά με το σχόλιο του Λετονού γκαρντ ότι ο Ολυμπιακός την περσινή σεζόν έπαιξε παλιομοδίτικο μπάσκετ.

Στο περιθώριο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του στο ΔΑΚ Καλαμαριάς ρωτήθηκε για αυτό το σχόλιο και τόνισε: ««Τους παίκτες μου τους αγαπώ όλους, ο,τι και να πουν».

Για τα όσα κατάφερε στον Ολυμπιακό είπε: «Σε κάθε ομάδα ζεις μεγάλες στιγμές, με τον Ολυμπιακό έζησα μεγάλες στιγμές… τα πρωταθλήματα Ελλάδος. Όποιος μπορέσει και το κατακτήσει γενικά είναι μία πολύ μεγάλη εμπειρία, κάναμε νίκες που ο Ολυμπιακός δεν είχε ξανακάνει στη ιστορία του, για παράδειγμα μέσα στη Βαρκελώνη. Κερδίσαμε τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά από 13 χρόνια, παίξαμε δύο τελικούς Ευρωλίγκας, τερματίσαμε δυο φορές τρίτοι στην κανονική περίοδο, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας. Αυτά δεν είναι εύκολο να γίνουν. Σίγουρα κρατάς τις καλές στιγμές, δεν ξεχνάς όμως και τις κακές γιατί από αυτές θα γίνεις καλύτερος».

Για το αν του λείπει η προπονητική: «Ακόμη όχι, ήταν καλό αυτό το κενό, είναι μια στιγμή να κάνεις την αυτοκριτική σου να κάνεις μία ανασύνταξη στη σκέψη σου, να σκεφτείς νέα πράγματα, να δεις νέα πράγματα, να καθορίσεις πως θα συνεχίσεις από εδώ και πέρα. Είναι σημαντική αυτή η στιγμή της αποχής για να δεις πως θα πορευτείς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x