Ελλάδα

Απαγόρευση και στους Αγγελόπουλους

Με 3 μήνες απαγόρευση εισόδου σε αθλητικούς χώρους τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ τους αδελφούς Αγγελόπουλους. Πρόστιμο 30.000 ευρώ στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, 3.000 η ποινή του Γιώργου Μπαρτζώκα

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλλε ποινή απαγόρευσης εισόδου σε αθλητικές εγκαταστάσεις στους αδελφούς Αγγελόπουλους για τις δηλώσεις που έκαναν μετά το τέλος του προηγούμενου αγώνα των "αιωνίων", δηλαδή, του 4ου τελικού που διεξήχθη στο ΣΕΦ.

Μάλιστα, επιβλήθηκε και πρόστιμο 30.000 ευρώ στην ΚΑΕ Ολυμπιακός για τις δηλώσεις των ιδιοκτητών της αλλά και 3.000 στον Γιώργο Μπαρτζώκα για τα όσα είπε μετά το τέλος του ματς στη συνέντευξη Τύπου.

Οι Αγγελόπουλοι κατέθεσαν άμεσα έφεση κατά της ποινής που τους επιβλήθηκε, όπως έχει πράξει και η πλευρά του κ.Γιαννακόπουλου.

Έτσι η ενέργεια αυτή, αλλά και το δεδικασμένο που υπάρχει από την υπόθεση του Αλέξη Κούγια, άνοιξε ένα "παράθυρο" το νόμο και έτσι μπορούν να παρευρεθούν στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ποινή του Αθλητικού Δικαστή:

1. Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για δημόσιες δυσμενείς κρίσεις των Ιδιοκτητών της ΚΑΕ κ.κ. Παναγιώτη και Γεωργίου Αγγελόπουλου καθώς και του προπονητή αυτής κ. Γεώργιου Μπαρτζώκα, που συνιστούν δυσφήμιση του αθλήματος, αυστηρή έγγραφη επίπληξη και πρόστιμο 30.000,00€ κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 1-6-2014.
2. Επιβάλλεται στον κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλο, Ιδιοκτήτη και Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ, για δημόσιες δηλώσεις – κρίσεις, οι οποίες συνιστούν δυσφήμιση του αθλήματος, απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα για τρεις (3) μήνες, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 1-6-2014.
3. Επιβάλλεται στον κ. Γεώργιο Αγγελόπουλο, Ιδιοκτήτη της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ, για δημόσιες δηλώσεις – κρίσεις, οι οποίες συνιστούν δυσφήμιση του αθλήματος, απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα για τρεις (3) μήνες, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 1-6-2014.
4. Επιβάλλεται στον κ. Γεώργιο Μπαρτζώκα, προπονητή της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ, για δημόσιες δηλώσεις – κρίσεις, οι οποίες συνιστούν δυσφήμιση του αθλήματος, αυστηρή έγγραφη επίπληξη και πρόστιμο 3.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 1-6-2014.

Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ:

α) για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (ρίψη κροτίδων), πρόστιμο 2.200,00€,
β) για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (χρήση καπνογόνων), πρόστιμο 2.200,00€,
γ) για τα υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης έντασης με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, με τρεις έγγραφες προειδοποιήσεις, επίπληξη και πρόστιμο 1.400,00€ για κάθε μια, ήτοι συνολικά τρεις επιπλήξεις και πρόστιμο 4.200,00€,
δ) για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (χρήση πυροσβεστήρα στην φυσούνα), πρόστιμο 2.200,00€ και
ε) για κάθε συμπεριφορά βίας από φιλάθλους της ΚΑΕ στο περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για μια (1) αγωνιστική, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 1-6-2014.


Εφόσον, λοιπόν, δώσουν το "παρών" στο κλειστό του ΟΑΚΑ δεν έχει καθοριστεί ακόμη που θα καθίσουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x