Ευρώπη

Απειλεί με αποχώρηση η Ρεάλ Μαδρίτης!

Το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ACB φέρεται να εξετάζει η Ρεάλ Μαδρίτης, εφόσον η ισπανική λίγκα δεν παραδεχθεί δημόσια το λάθος που έγινε στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας με την Μπαρτσελόνα.

Μία λανθασμένη διαιτητική απόφαση στο φινάλε του χθεσινού τελικού Κυπέλλου Ισπανίας, μετά από χρήση video review, έχει προκαλέσει εκνευρισμό στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι «μερένχες», δια στόματος του Κάρλος Σάντσεθ, απαιτούν από την ισπανική λίγκα να παραδεχθεί ότι οι διαιτητές έκαναν λάθος στην τελευταία φάση που ο Ράντολφ κόβει (καθαρά) τον Τόμιτς.

Σε διαφορετική περίπτωση, ο πρόεδρος του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ, θα σκεφτεί σοβαρά την αποχώρηση της ομάδας από την ACB.

«Δεν μπορούμε να μείνουμε σιωπηλοί έπειτα από δύο τέτοια λάθη σε δύο χρόνια», υπογράμμισε ο Σάντσεθ, διευθυντής της μπασκετικής Ρεάλ.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που οι Μαδριλένοι απειλούν με αποχώρηση, αφού τον Μάιο του 2017 υπήρχε διαφορά σε οργανωτικά θέματα με τις υπόλοιπες ομάδες της Ευρωλίγκας (Μπαρτσελόνα, Μπασκόνια και Ουνικάχα).

Δείτε και εσείς τα βίντεο με το λάθος που έκρινε το ματς





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x