NBA

Απίστευτα κέρδη από το φινάλε του Κόμπι

Προϊόντα αξίας 1,2 εκατ. δολαρίων με το όνομα του Κόμπι Μπράιαντ πωλήθηκαν στο Staples Center στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του. Ξεπούλησαν ακόμη και συλλεκτικά πανάκριβα κομμάτια.

Πέρα από μια ιστορική μέρα για το μπάσκετ, η τελευταία παράσταση του Κόμπι Μπράιαντ ήταν και εξαιρετικά κερδοφόρα για κάποιους.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση, στο Staples Center πωλήθηκαν στο περιθώριο του αγώνα με τους Τζαζ προϊόντα με το όνομα, τον αριθμό φανέλας ή τη μορφή του 37χρονου σούπερ σταρ συνολικής αξίας 1,2 εκατ. δολαρίων! Πρόκειται για ρεκόρ εσόδων μίας ημέρας σε οποιοδήποτε γήπεδο και οποιοδήποτε σπορ παγκοσμίως.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατασκευάστηκαν 16 συλλεκτικά καπέλα από πολύτιμα υλικά, με τιμή 38.000 δολαρίων, και έμειναν μόλις τρία απούλητα, ενώ πωλούνταν επίσης άλλα καπέλα για 24.000 δολάρια, τζάκετ για 6.000 δολάρια και εμφανίσεις για 824 δολάρια.

Υπολογίστηκε πως κατά μέσο όρο κάθε θεατής του χθεσινού αγώνα ξόδεψε για φαγητό, ποτέ ή προϊόντα ξόδεψε 87,86 δολάρια, χωρίς-φυσικά-να υπολογίζεται σε αυτό το ποσό και η τιμή του εισιτηρίου.

inner

inner

Φυσικά και ο ίδιος ο Κόμπι Μπράιαντ, ως καλός επιχειρηματίας, εκμεταλλεύτηκε την περίσταση. Λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα, κυκλοφόρησαν στην ιστοσελίδα του μπλουζάκι με τη στάμπα «Mamba Out», που τιμώνται 25 δολάρια.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x