Ελλάδα

Από 5 ευρώ τα εισιτήρια για το ΑΕΚ-Νίμπουρκ

Από πολύ νωρίς άρχισε η ΑΕΚ τη διάθεση των εισιτηρίων για το ματς κόντρα στη Νίμπουρκ, με τη ΚΑΕ να ορίζει τιμή εκκίνησης τα 5 ευρώ.

Επιστροφή στην πραγματικότητα για την Κυπελλούχο Ελλάδας, ΑΕΚ, καθώς ήδη οι παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα έχουν αρχίσει την προετοιμασία τους για το παιχνίδι του μεθεπόμενου Σαββάτου (3/3) κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου.

Ωστόσο, στο μυαλό των «κιτρινόμαυρων» υπάρχει και το πρώτο παιχνίδι για το Champions League με αντίπαλο τη Νίμπουρκ, με την προπώληση των εισιτηρίων εν όψει του ματς (7/3) να έχει ήδη αρχίσει.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ η τιμή εκκίνησης των εισιτηρίων ορίστηκε στα 5 ευρώ, προκειμένου να είναι πιο εύκολο για τον περισσότερο κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η προσπάθεια της ΑΕΚ και στο Basketball Champions League συνεχίζεται. Η «Βασίλισσα» αντιμετωπίζει την Τετάρτη (07/03, 19:30), στο πλαίσιο των «16», των PlayOffs, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, τη νταμπλούχο Τσεχίας Νίμπουρκ.

Η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση ξεκίνησε τόσο διαδικτυακά, όσο κι από τα Γραφεία της ΑΕΚ Β.C. στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Η τιμή εκκίνησης είναι 5 ευρώ.

Τρόποι αγοράς:

- Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

- Από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Τμήμα Εισιτηρίων - Tηλ: 210 6896793) από τις 10:30 έως τις 18:00, Παρασκευή και Δευτέρα, και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια 3 ώρες πριν από την έναρξη.

- Από οποιοδήποτε κατάστημα Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ / Καταστήματα COSMOTE.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ:

1) Δεν θα ισχύσει η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ.

2) Παιδιά μέχρι 10 ετών θα έχουν πρόσβαση δωρεάν (χωρίς κάθισμα).

3) Θα λειτουργήσει η Παιδική Εξέδρα. Όποιος σύλλογος ή σχολείο επιθυμεί να δώσει το «παρών» μπορεί να επικοινωνήσει με τον κο Γρηγόρη Χρόνη (τηλ. 6938-751625)».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x